BOĞA Burcu Nisan 2015 Astroloji

BOĞA BURCU NİSAN 2015

Nisan ayının en önemli olayı 4 Nisan’daki Ay tutulması olacak. 14 derece Terazi burcunda gerçekleşecek olan Ay tutulması 6. Evinizde, yani rutin işler ve sağlık evinizde gerçekleşecek. 15 Nisan 2014’ten beri süregelen tam ay tutulmaları yani kanlı ay tutulmalarının 3.sünü yaşayacağız. Bir sonraki ve sonuncusu 28 Eylül 2015’te gerçekleşecek.

Tutulmalar 6 ay boyunca sürer. 8 Ekim 2014’te Koç burcundaki tutulmadan beri biraz kendi psikolojinize ve dinlencenize odaklanmıştınız. Bu sefer işlerinize odaklanmanız gerekiyor. İşlerinizin detaylarıyla yeterince ilgilenebiliyor musunuz? İşinizi seviyor musunuz? Sağlığınıza yeterince dikkat ediyor musunuz? Ay tutulmaları sırasında kötü ve karanlık düşünceler gelebilir aklınıza. Durumları daha karamsar değerlendirebilirsiniz. Özellikle tutulmanın derecelerine yakın gezegenleriniz varsa veya 2-10 Mayıs doğumluysanız bu tutulma sizi daha fazla etkileyebilir.

5 Nisan’daki Güneş  – Pluto karesi esnasında kendi psikolojik motivasyonunuzda, yaşam felsefenizde rahatsız edici bir değişim olabilir. Yenilikler istediğinizin farkına varabilirsiniz. Daha değişik, daha bilge ve daha güçlü bir yaşam arzu ediyorsunuz. Daha ön planda olmak istiyor olabilirsiniz. Bu sebeple kendinizi biraz fazla zorlayabilir, çevrenizdekilerle kırgınlıklar yaşayabilirsiniz.

8 Aralık’tan beri gerileyen Jupiter 8 Nisan’dan itibaren 4. evinizde ilerlemeye başlayacak. Ev sahibi olmak veya ev değiştirmek istiyorsanız şanslı döneminizdesiniz. Evinizi veya ev eşyalarınızı değiştirmek konusunda karşınıza çıkan maddi veya manevi engeller artık ortadan kayboluyor. Ev değişikliği konusunda artık daha iyimsersiniz.  

18 Nisan’da Koç burcunda yeni Ay var. O günlerde işlerinizden güçlerinizden biraz uzaklaşıp dinlenmeye odaklanabilirsiniz. Yorulmuş hissediyor olabilirsiniz ve dinlenmek sizin hakkınız.

Yönetici gezegeniniz Venüs, ayın ilk yarısında Boğa burcunda, sizin evinizde ilerleyecek. Ayın ilk yarısı görüntünüzü güzelleştirmek için oldukça iyi zamanlar. Güzel insanlar, güzel durumlar adeta ayağınıza gelecektir. Ayın ikinci yarısında ise maddi şartlarınızda iyileşme olabilir veya güzel nesnelere, lüks ürünlere para harcayabilirsiniz. Yatırım yapmak için de şanslı bir dönemdir bu.

Bu ay Mars’ın birinci evinizdeki seyahati yüzünden çok aceleniz var. Adeta hayatı kaçırmamak için daha da hızlanmanız gerekiyor gibi gelebilir. Özellikle 17 Nisan’da Jupiter’le kare açı yapacak olan Mars, sizi gereksiz bir ev harcamasına yöneltebilir. Gereksiz riskler alaraktan ev alabilir veya ev değişikliği yapabilirsiniz. 23 Nisan’da Mars, Merkür’le kavuştuğunda bir anlaşmazlığa düşebilir veya yine acele bir karara imza atabilirsiniz.   


22 Nisan’da Venüs- Jupiter sekstili esnasında ev ve aile konularında şansınız daha iyi. Kendi şartlarınıza uygun istediğiniz bir ev bulmak konusunda fırsatlarınız olabilir. 27 Nisan’daki Venüs – Uranüs sekstili de bu yatırımı destekleyen bir yardım eli bulabileceğinizi gösteriyor. Bir ev yatırımınız söz konusu değilse ailenizle ilgili bir meselede sürpriz destek ve yardımlar sayesinde çözüme ulaşabileceğiniz anlamına da gelebilir. 

Boğa Burcunun Nisan 2015'e ait astrolojik gündemini yorumladığım videoyu aşağıdaki ekrandan seyredebilirsiniz:


Sonraki YazıSonraki Kayıt Önceki YazıÖnceki Kayıt Ana Sayfa

0 yorum:

Yorum Gönder