Ay Jüpiter Kavuşumu / Ay Jüpiter Karşıtlığı


Samimi Duygular
Doğum haritalarında Ay Jüpiter kavuşumu veya karşıtlığı olan kişiler genellikle rahat, samimi ve sıcak insanlardır. Hayata daha pozitif bakarlar. Çocukları, sanatı ve sporu severler. 

Image result for pollyanna hayley mills
Pollyanna

Kadınlarla dolu çevre
Ay, annedir. Jüpiter de çoğaltır. Bu kişilerin hayatında anne yerine koyduğu çok kadın olabilir. Teyzesi, halası bol, ailenin kadınlarıyla çepeçevre büyümüş kişilerde bu yerleşim görülebilir.

Yemek yemek mutluluktur
Ay Jüpiter kavuşumu veya karşıtlığı olan kişiler irice tiplerdir. Bedeni başkalarına göre iri sayılmasa bile ailenin en irisi olabilirler. Zaten bu kişiler yemek yemeyi çok severler. Özellikle de hızlı mutluluk veren, abur cubur tarzı yemeklere bayılırlar.

Bardağımın yarısı dolu
Ay-Jüpiter kavuşumu veya karşıtlığı olan kişiler iflah olmaz iyimserlerdir. Adeta Pollyanna gibidirler. Olayların hep iyi yanını görmeye meyillidirler.  Bardakları hep yarı doludur :)

Merhamet
Mazlumun, ezilenin yanında yer alırlar. Merhametli ve şefkatlidirler. Bu özellikleri onları yardımlaşma, bakım sağlama temelli işlere veya dernek projelerine yöneltebilir. Eğer yardımlaşmaya dair somut hiçbir şey yapamasalar bile en kötü ihtimalle sadece 'iyi' insanlardır. Kimse için kötülük istemez ve dilemezler.




yesimarpat@gmail.com




Sonraki YazıSonraki Kayıt Önceki YazıÖnceki Kayıt Ana Sayfa

0 yorum:

Yorum Gönder