KOÇ Burcu Nisan 2015 Astroloji

KOÇ BURCU NİSAN 2015

Nisan ayının en önemli olayı 4 Nisan’daki Ay tutulması olacak. 14 derece Terazi burcunda gerçekleşecek olan Ay tutulması 7. Evinizde, yani ilişkiler ve ortaklıklar evinizde gerçekleşecek. 15 Nisan 2014’ten beri süregelen tam ay tutulmaları yani kanlı ay tutulmalarının 3.sünü yaşayacağız. Bir sonraki ve sonuncusu 28 Eylül 2015’te gerçekleşecek.

Tutulmalar 6 ay boyunca sürer. 8 Ekim 2014’te Koç burcundaki tutulmadan beri kendinize odaklanmıştınız. Bu sefer ilişkilerinize odaklanmanız gerekiyor. İlişkilerinize yeterince vakit ayırıyor musunuz? İlişkileriniz sizi geliştiriyor mu? Ay tutulmaları sırasında kötü ve karanlık düşünceler gelebilir aklınıza. Durumları daha karamsar değerlendirebilirsiniz. Özellikle tutulmanın derecelerine yakın gezegenleriniz varsa veya 2-10 Nisan doğumluysanız bu tutulma sizi daha fazla etkileyebilir.

5 Nisan’daki Güneş – Pluto karesi esnasında yöneticilerinizle veya önemli kişilerle aranızda birtakım ego savaşları yaşayabilirsiniz. Sorumluluklarınızdan kaçmak isteyebileceğiniz gibi sorumluluklarınızı yanlış kullanmak da isteyebilirsiniz.

8 Aralık’tan beri gerileyen Jupiter 8 Nisan’dan itibaren 5. evinizde ilerlemeye başlayacak. Çocuk sahibi olmak istiyorsanız şanslı döneminizdesiniz. Yaratıcı ve heyecanlı fikirlerinize çıkan engeller artık ortadan kayboluyor. Daha çok risk almaya yatkın olacaksınız.

18 Nisan’da Koç burcunda yeni Ay var. Ayın geri kalanında başkalarıyla olan ilişki problemlerinizden biraz uzaklaşıp kendinize odaklanabilirsiniz. Değişmek istiyorsunuz ve buna görüntünüzle başlayabilirsiniz. Kendinize güveninizin artacağı ve yapabileceklerinize inancınızın arttığı bir dönem olacak.

Yönetici gezegeniniz Mars, ay boyunca Boğa burcunda, 2. Evinizde ilerleyecek. Bu ay daha çok para kazanmak konusunda hırslarınız var. Bu konuda yeni adımlar atmak isteyebilirsiniz. Mars’ın kötü tarafı acele de etmesidir. Özellikle 17 Nisan’da Jupiter’le kare açı yapacak olan Mars, sizi gereksiz bir harcamaya itebilir. Gereksiz riskler alarak bir şey satın alabilir veya yatırımlar yapabilirsiniz. 23 Nisan’da Mars, Merkür’le kavuştuğunda maddi konularda bir anlaşmazlığa düşebilir veya yine acele kararlar alabilirsiniz.   


22 Nisan’dan Venüs- Jupiter sekstili esnasında yakın çevrenizle müthiş bir uyum içinde olabileceğiniz gibi çevrenizden veya onların vasıtasıyla tanıştığınız biriyle aranızda yeni bir aşk başlayabilir. 27 Nisan’daki Venüs – Uranüs sekstili de bu aşkı destekleyen, sürprizini artıran bir etki sağlayacaktır. Bekar değilseniz bu günlerde iyi bir satış veya sunum yapabilirsiniz. Beklemediğiniz kadar iyi sonuçlar alabilirsiniz.   

Koç Burcunun Nisan 2015'e ait astrolojik gündemini yorumladığım videoyu aşağıdaki ekrandan seyredebilirsiniz:

Sonraki YazıSonraki Kayıt Önceki YazıÖnceki Kayıt Ana Sayfa

0 yorum:

Yorum Gönder