IKIZLER Burcu Nisan 2015 Astroloji

İKİZLER BURCU NİSAN 2015

Nisan ayının en önemli olayı 4 Nisan’daki Ay tutulması olacak. 14 derece Terazi burcunda gerçekleşecek olan Ay tutulması 5. Evinizde, yani yaşam sevinci ve yaratıcılıkla ilgili işlerinizde gerçekleşecek. 15 Nisan 2014’ten beri süregelen tam ay tutulmaları yani kanlı ay tutulmalarının 3.sünü yaşayacağız. Bir sonraki ve sonuncusu 28 Eylül 2015’te gerçekleşecek.

Tutulmalar 6 ay boyunca sürer. 8 Ekim 2014’te Koç burcundaki tutulmadan beri biraz sosyal çevrenize veya popülaritenize odaklanmıştınız. Bu sefer kendi kendinize yaptığınız işlere, hobilerinize ve kendinizi eğlendirmeye odaklanmanız gerekiyor. Yeterince mutlu musunuz? İyi vakit geçiriyor musunuz? Yaratıcılığınızı konuşturabiliyor musunuz? Ay tutulmaları sırasında kötü ve karanlık düşünceler gelebilir aklınıza. Durumları daha karamsar değerlendirebilirsiniz. Özellikle tutulmanın derecelerine yakın gezegenleriniz varsa veya 2-10 Haziran doğumluysanız bu tutulma sizi daha fazla etkileyebilir.

5 Nisan’daki Güneş – Pluto karesi esnasında hayalleriniz ve umutlarınızda rahatsız edici bir değişim olabilir. Hep hayal ettiğiniz şeyin asıl istediğiniz şey olmadığının farkına varabilirsiniz. Daha kontrollü ve daha güvenilir bir yaşam arzu ediyorsunuz. Bu sebeple kendinizi çevrenizi fazla zorlayabilir, arkadaşlarınızla kırgınlıklar yaşayabilirsiniz.

8 Aralık’tan beri gerileyen Jupiter 8 Nisan’dan itibaren 3. evinizde ilerlemeye başlayacak. Yeni şeyler öğrenmek ve öğrendiklerinizi uygulamak konusunda şanslı döneminizdesiniz. Yeni şeyler öğrenmek veya kişisel çabalarınızın sonuçlarını almak isterken önünüze çıkan engeller artık ortadan kayboluyor. Becerileriniz konusunda artık daha iyimsersiniz. 

18 Nisan’da Koç burcunda yeni Ay var. O günlerde eğlenceden biraz uzaklaşıp grup çalışmasına katkıda bulunmaya odaklanabilirsiniz. Tek başınıza hızlı ilerlemediğinizi düşünüyor olabilir ve çalışma arkadaşlarınızdan yardım alabilirsiniz.  

Yönetici gezegeniniz Merkür, ayın ilk yarısında Koç burcunda,  11.evinizde ilerleyecek. Ayın ilk yarısı sosyal faaliyetler için oldukça iyi zamanlar. Ayın ikinci yarısında ise 12. Evinizde ilerleyecek olan Merkür sayesinde sizden gizlenmiş bir bilgiye kavuşabilirsiniz.

Bu ay Mars’ın 12. evinizdeki seyahati yüzünden geri planda kalarak harekete geçebilir veya boşa enerji harcayabilirsiniz. Özellikle 17 Nisan’da Jupiter’le kare açı yapacak olan Mars, sizi gereksiz bir çaba içine sokabilir. Boyunuzdan büyük bir işe henüz tam hazırlanmadan kalkışabilirsiniz. 23 Nisan’da Mars, Merkür’le kavuştuğunda yine hak ettiğinden fazla çaba sarf ettiğiniz ve pek de sonuç alamayacağınız bir anlaşmaya imza atabilirsiniz.     


22 Nisan’da Venüs- Jupiter sekstili esnasında çabalarınızın sonucunu alma konusunda şansınız daha iyi. Şanslı ve karlı bir anlaşma yapabilirsiniz. 27 Nisan’daki Venüs – Uranüs sekstili de bu konudaki şansınızı destekleyen bir dost yardımı bulabileceğinizi gösteriyor. Arkadaşlarınızla ilgili bir meselede sürpriz bir gelişme sayesinde çözüme ulaşabileceğiniz anlamına da gelebilir. 

İkizler Burcunun Nisan 2015'e ait astrolojik gündemini yorumladığım videoyu aşağıdaki ekrandan seyredebilirsiniz:

Sonraki YazıSonraki Kayıt Önceki YazıÖnceki Kayıt Ana Sayfa

0 yorum:

Yorum Gönder