Kova Burcu Mart 2015 : Gelsin Paralar


Kova Burcu Mart 2015
Kova Burcu Mart 2015

Mart ayının en önemli olayları 17 Mart’taki Uranus-Pluto karesi ve 20 Mart’taki Balık burcundaki Güneş tutulması olacaktır. Bu aydan itibaren bir sene boyunca maddi durumunuzda, değer verdiğiniz her konuda yeni gelişmelerin yaşanacağı bir dönem olacak. Yakın çevrenizle ilgili veya hesap kitap yaptığınız her türlü konuyla ilgili sorumluluklardan kurtulmak ve daha sıradışı bir becerinizle ilgilenmek isteği sizi içten içe kemirirken geçmişte yaşadığınız travmaların tekrar edebileceği veya geri planda kalabileceğiniz korkusuyla ikilemlerde kalabilirsiniz. 

 5 Mart’ta Başak burcunda bir dolunay var. Kova burcunun 8.evinde gerçekleşecek olan bu dolunay, ayın önemli olaylarına ilk ışığı tutabilir. Bu ay başının önemli olayları da borçlarınız, ödemeleriniz ve güven duygularınızla ilgili. Dolunay, saklı bilgileri ve saklı duyguları açığa çıkarır. Tamamlamaya çalıştığınız bir kredi anlaşmasında veya ödemenizle ilgili eksiklik ve hatalar size gergin birkaç gün yaşatabilir. Güvendiğiniz biriyle ters düşebilir, kontrolünüzü kaybettiğiniz zamanlarınız olabilir. 
 17 Mart’taki Uranus-Pluto karesi son 2.5 yıldır etkiliydi. Bu ay son kez tam açıya girecek. Kovalar olarak zaten özgür ruhluydunuz ama bu etki sayesinde yakın çevrenizden kaçmak, kişisel çabalarınızla ilerleyen işlerden kurtulmak istiyordunuz ama bir yandan da bu kaçışın sonucunda geri planda kalma, unutulma korkusu yaşıyordunuz. Hali hazırda fazla meşgul biri değildiyseniz yeni girişeceğiniz projelerin özgürlüğünüzü azaltabileceği veya sizi sıkabileceği endişesi yaşıyor olabilirsiniz. İşte bu ikilemler bu ay bir kere daha isyankar bir biçimde açığa çıkabilir. Aynı gün yaşanacak olan Merkür-Satürn karesi de bunu yaparken çok zorlanabileceğinizi gördüğünüz ama bu özgürlük ihtiyacınız için gerekli olan maddi gereksinimleri nasıl toparlayacağınızı da anladığınız ciddi düşüncelerle dolu zamanlarınız olacak. 

Güneş Tutulması Kova Burcunu Nasıl Etkiler?
17 Mart’taki karenin hemen ardından 20 Mart’ta, Balık burcunda bir Güneş tutulması yaşayacağız. Bu tutulma da Balık burcunun son derecesinde ve yeni astrolojik seneyle beraber olacağı için yepyeni bir sayfa açmaya işaret ediyor. 2007 Mart’ından beri Balık burcunda bir Güneş tutulması yaşamamıştık. Hayatınızda o dönemde neler yaşadıysanız ona benzer temalar kendini tekrar edebilir. Bu tutulma önümüzdeki bir yıl boyunca etkili olabilecek gelirinizin artması, değişik gelir fırsatları bulabileceğiniz bir döneme işaret ediyor. Yeni değerler yaratmak ve bütçenizi uygulamak konusunda da şanslı bir zaman dilimine giriyorsunuz. Daha doğru, daha hesaplı adımlar atmak konusunda oldukça dikkatlisiniz. Venüs, ayın ilk yarısında 3.evinizde, Mars’la beraber ilerleyecek. Yakın çevrenizde hareketli gelişmeler olabilir. Kısa seyahatlere çıkabilirsiniz. Bol bol konuşma ve görüşme yapmak isteyebilirsiniz. 
3 Mart’ta Jupiter-Uranus üçgeni zamanı yakın çevrenizden biriyle vakit geçirmek çok hoşunuza gidebilir. Partnerinizle ilgili meseleleriniz çözülebilir. Bekar Kovalar yakın çevresinden birinin aracılığıyla veya çıktığı kısa bir seyahat ve bir görüşme esnasında sürpriz bir aşka yakalanabilir. 
 11 Mart’ta 3.evinizde gerçekleşecek olan Mars-Uranüs kavuşumu zamanı çevrenizdeki hareket çılgın boyutlara varabilir. Görüşmeleriniz, toplantılarınız çılgın sayılara ulaşabilir. Çevrenizden birilerine öfkeli çıkışlarınız olabilir. Trafik kazalarına, gaflara açık olabilirsiniz. Bu yoğun hareketlilikten duyguğunuz rahatsızlık bir süredir yaşamak istediğiniz sıra dışı bir düzene geçmek için fırsat gibi görünse de 2. evinizde gerçekleşecek olan Güneş tutulması, bu isteğinizi gerçekleştirmek için biraz daha maddi istikrarınız olması gerektiğini size hatırlatabilir. 
 24 Mart’ta Venüs -Neptün sekstili esnasında aile hayatınızda güzel gelişmeler olabilir. Aile bireylerinin maddi durumunda güzel gelişmeler olabileceği gibi aileden biri size maddi bir konuda yardımcı olabilir. Hayalini kurduğunuz evi veya ev eşyalarını satın alabilirsiniz. 30 Mart’taki Venüs-Pluto üçgeni esnasında da ailenizle ilişkinizi düzeltmek için gerekli motivasyonu kendinizde bulacaksınız. Evinizle ilgili bir meseleyi çözebilir veya iç huzurunuzu uzaklarda, sakin bir yerde dinlenerek bulabilirsiniz.
Kova Burcu mart 2015, Kova Mart 2015, Mart ayı burç yorumları, Mart 2015 Burç yorumları, Aylık burç yorumları,
Sonraki YazıSonraki Kayıt Önceki YazıÖnceki Kayıt Ana Sayfa

0 yorum:

Yorum Gönder