Oğlak Burcu Mart 2015: Çabanı Göster


Oğlak Burcu Mart 2015
Oğlak Burcu Mart 2015

Mart ayının en önemli olayları 17 Mart’taki Uranus-Pluto karesi ve 20 Mart’taki Balık burcundaki Güneş tutulması olacaktır. Bu aydan itibaren bir sene boyunca kişisel çabalarınızı kullandığınız her konuda, (iletişim, satış, pazarlama, öğrenim dahil) yeni gelişmelerin yaşanacağı bir dönem olacak. Ailenizle veya evinizle ilgili sorumluluklardan kurtulmak ve daha sıradışı bir ev yaşamı isteği sizi kemirirken bunu isterken itibarınızı kaybetme korkusuyla ikilemlerde kalabilirsiniz. 

 5 Mart’ta Başak burcunda bir dolunay var. Oğlak burcunun 9.evinde gerçekleşecek olan bu dolunay, ayın önemli olaylarına ilk ışığı tutabilir. Bu ay başının önemli olayları da yaşam felsefenizle ilgili. Dolunay, saklı bilgileri ve saklı duyguları açığa çıkarır. Tamamlamaya çalıştığınız bir ticari veya hukuki anlaşmadaki eksiklik ve hatalar size gergin birkaç gün yaşatabilir. Bir uzmanla, öğretmenle ters düşebilir, bakış açınızı değiştirmeniz gereken zamanlarınız olabilir. Çıkmak istediğiniz bir seyahatin, almak istediğiniz bir eğitimin gerekliliğine dair kendinizi sorgulayabilirsiniz. 

 17 Mart’taki Uranus -Pluto karesi son 2.5 yıldır etkiliydi. Bu ay son kez tam açıya girecek. Oğlaklar olarak sıradışı veya daha özgür bir ev ve aile yaşantısı hayal ediyordunuz ama bir yandan da bu tarz bir yaşam biçimi sonucu itibarınızı sarsma korkusu yaşıyordunuz. Hali hazırda bir aile yaşantınız yoktuysa aile kurmanın özgürlüğünüzü azaltabileceği veya sizi sıkabileceği endişesi yaşıyor olabilirsiniz. İşte bu ikilemler bu ay bir kere daha isyankar bir biçimde açığa çıkabilir. Aynı gün yaşanacak olan Merkür-Satürn karesi de bunu yaparken çok zorlanabileceğinizi gördüğünüz ama hayatta bazı şeyleri hesaplı yaşamak gerektiğini anladığınız ciddi düşüncelerle dolu zamanlarınız olacak. 

Güneş Tutulması Oğlak Burcunu Nasıl Etkiler?
17 Mart’taki karenin hemen ardından 20 Mart’ta, Balık burcunda bir Güneş tutulması yaşayacağız. Bu tutulma da Balık burcunun son derecesinde ve yeni astrolojik seneyle beraber olacağı için yepyeni bir sayfa açmaya işaret ediyor. 2007 Mart’ından beri Balık burcunda bir Güneş tutulması yaşamamıştık. Hayatınızda o dönemde neler yaşadıysanız ona benzer temalar kendini tekrar edebilir. Bu tutulma önümüzdeki bir yıl boyunca etkili olabilecek kişisel çabalarınızın artması, hayatınızın oldukça meşgul geçeceği bir döneme işaret ediyor. Yeni beceriler edinmek ve öğrendiklerinizi uygulamak konusunda da şanslı bir zaman dilimine giriyorsunuz. Daha doğru, daha hesaplı adımlar atmak konusunda oldukça dikkatlisiniz. Venüs, ayın ilk yarısında 4.evinizde, Mars’la beraber ilerleyecek. Evinizde, ailenizde hareketli gelişmeler olabilir. Konforunuzu artırmak üzere birtakım projeler geliştirebilirsiniz. Ev eşyaları almak ve evinizde tadilat yapmak isteyebilirsiniz. 

3 Mart’ta Jüpiter - Uranüs üçgeni zamanı aileden birinin maddi veya manevi bir desteği çok hoşunuza gidebilir. Evle ilgili zor bir mesele çözülebilir. 11 Mart’ta 4.evinizde gerçekleşecek olan Mars-Uranüs kavuşumu zamanı evinizdeki hareket çılgın boyutlara varabilir. Eve gelen giden insan sayısı çok artabilir. Ailenizden birilerine öfkeli çıkışlarınız olabilir. Ev kazalarına karşı açık olabilirsiniz. Evdeki bu hareketlilik bir süredir yaşamak istediğiniz sıra dışı ev hayatı veya evden uzak bir hayat için fırsat gibi görünse de 3. evinizde gerçekleşecek olan Güneş tutulması, bu isteğinizi gerçekleştirmek için biraz daha uğraş vermeniz gerektiğini size hatırlatabilir. 

 24 Mart’ta Venüs -Neptün sekstili esnasında aşk hayatınızda güzel gelişmeler olabilir. Sevgilinizle romantik bir iletişime girmeniz çok kolay olacak. 30 Mart’taki Venüs-Pluto  üçgeni esnasında da sevgilinizle ilişkinizi daha ciddi bir boyuta taşımak için gerekli motivasyonu kendinizde bulacaksınız. Çocuklarınızla ilgili bir meseleyi çözebilir veya yatırımlarınızla ilgili daha gözü kara davranabilirsiniz.

Oğlak burcunun Mart 2015 astrolojik yorumunu aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz:


Oğlak Burcu mart 2015, Oğlak Mart 2015, Mart ayı burç yorumları, Mart 2015 Burç yorumları, Aylık burç yorumları,
Sonraki YazıSonraki Kayıt Önceki YazıÖnceki Kayıt Ana Sayfa

0 yorum:

Yorum Gönder