Balık Burcu Mart 2015 : Yeni Bir Sen



Balık Burcu Mart 2015
Balık Burcu Mart 2015 
Güneş Tutulması Balık Burcunu Nasıl Etkiler?

Mart ayının en önemli olayları 17 Mart’taki Uranus-Pluto karesi ve 20 Mart’taki Balık burcundaki Güneş tutulması olacaktır. Bu aydan itibaren bir sene boyunca bedeniniz, görüntünüz, kılık kıyafetinizle ilgili konularda yeni gelişmelerin yaşanacağı bir dönem olacak. Paranız, yatırımlarınız, maddi güvencelerinizle ilgili sorumluluklarınızdan kurtulmak ve daha sıradışı bir gelir elde etmek veya para harcama isteği sizi içten içe kemirirken bu durumun sizi alıştığınız sosyal çevrenden koparabileceği korkusuyla ikilemlerde kalabilirsiniz.

5 Mart’ta Başak burcunda bir dolunay var. Balık burcunun 7.evinde gerçekleşecek olan bu dolunay, ayın önemli olaylarına ilk ışığı tutabilir. Bu ay başının önemli olayları da ikili ilişkileriniz ve ortaklıklarınızla ilgili. Dolunay, saklı bilgileri ve saklı duyguları açığa çıkarır. Beraberliklerinizde yaşadığınız, görmezden geldiğiniz kimi durumlar artık ayyuka çıkabilir. İkili ilişkilerinizdeki hatalar size gergin birkaç gün yaşatabilir. Sevgilinizle veya sevdiklerinizle ters düşebilir, kontrolünüzü kaybettiğiniz zamanlarınız olabilir. 

17 Mart’taki Uranus -Pluto  karesi son 2.5 yıldır etkiliydi. Bu ay son kez tam açıya girecek. Balıklar olarak zaten değişim severdiniz ama bu etki sayesinde ailenizin çeşitli meselelerinden kaçmak, gelir elde ettiğiniz işlerden kurtulmak istiyordunuz ama bir yandan da bu kaçışın sonucunda sosyal statünüzü kaybetme veya şimdiye kadar kurduğunuz gelecek hayallerinden uzaklaşma korkusu yaşıyordunuz. Hali hazırda çalışan biri değildiyseniz para kazanmaya başladığınızda istediğiniz hayatı yaşayamayacağınız, daha sıkıcı ortamlarda bulunabileceğiniz endişesi yaşıyor olabilirsiniz. Belki sıkıcı bir işiniz vardı. İşiniz size istediğiniz sosyal ortamlara sokamıyordu. Belki de işinizin büyük hayat planlarınızı gerçekleştirmeye veya hayalini kurduğunuz büyük paraları kazanmaya yetemeyeceği düşüncesiyle kederleniyordunuz. İşte bu ikilemler bu ay bir kere daha isyankar bir biçimde açığa çıkabilir.  Aynı gün yaşanacak olan Merkür-Satürn karesi de bunu yaparken çok zorlanabileceğinizi gördüğünüz ama maddi durumunuzdaki bu değişim için gerekli olan sorumluluk artışlarını da anladığınız ciddi düşüncelerle dolu zamanlarınız olacak.

Venüs, ayın ilk yarısında 2.evinizde, Mars’la beraber ilerleyecek. Gelir ve harcamalarınızla ilgili hareketli gelişmeler olabilir. Lüks ürünler satın alabilirsiniz. Biraz aceleyle bütçenizi aşan harcamalar yapabilirsiniz. 3 Mart’ta Jupiter-Uranus üçgeni zamanı yaptığınız işlerden elde ettiğiniz gelirlerde sürpriz bir artış olabilir. Yeni müşteriler edinebilirsiniz. İş değiştirmeyi düşünüyorsanız daha yüksek gelirli bir yeni işiniz olabilir.

11 Mart’ta 2.evinizde gerçekleşecek olan Mars-Uranüs kavuşumu zamanı para harcama veya para kazanma konusundaki hırslarınız çılgın boyutlara varabilir. Para yüzünden özellikle aileden birine öfkeli çıkışlarınız olabilir. Boğazınız veya dişleriniz ağrıyabilir. Maddi konularda duyduğunuz rahatsızlık bir süredir denemek istediğiniz sıra dışı işi yapmak ve belki de dilediğiniz büyük paralara kavuşmak için fırsat gibi görünse de 1. evinizde gerçekleşecek olan Güneş tutulması, bu isteğinizi gerçekleştirmek için çevrenize yaydığınız algının yönetimini daha iyi yapmanız gerektiğini size hatırlatabilir.

24 Mart’ta Venüs-Neptün sekstili esnasında yakın çevrenizde güzel gelişmeler olabilir. Satış, pazarlama, reklamcılık gibi işlerle meşgulseniz işinizde güzel gelişmeler olabileceği gibi çıkacağınız kısa bir seyahat hoşunuza gidebilir veya öğrendiğiniz bir şeyi uygulayarak güzel sonuçlar alabilirsiniz. Hayalini kurduğunuz bir aracı veya aleti de satın alabilirsiniz. 30 Mart’taki Venüs-Pluto üçgeni esnasında da yakın çevrenizle ilişkinizi düzeltmek, daha iyi bir iletişim yöntemi geliştirmek için gerekli motivasyonu kendinizde bulacaksınız. Arkadaşlarınızla yaşadığınız bir meseleyi çözebilir veya sosyal çevrenizden beklediğiniz desteği bulabilirsiniz.   

Balık Burcu mart 2015, Balık Mart 2015, Mart ayı burç yorumları, Mart 2015 Burç yorumları, Aylık burç yorumları,
Sonraki YazıSonraki Kayıt Önceki YazıÖnceki Kayıt Ana Sayfa

0 yorum:

Yorum Gönder