Astrolojide İdeal Günler

Günümüzde günlerden Pazartesi olması diyete başlamak için yeterli sebep olagelmiş olsa da genel manada Pazartesi günü bu iş için pek uygun sayılmaz.

Pazartesi aslında Ay'ın günüdür. Duygusal bir gündür ve disiplin gerektiren şeylere başlamak için ideal denemez. Bilakis, duygusal ve bedensel açlığımızın çok olduğu günlerdir Pazartesiler. 

Hareketli bir şeye, spora, fitness'a başlayacaksanız Salı günü başlamak iyidir. Salı, Mars'ın günüdür. Planlı sezaryen doğum yapacaklar için de ayrı bir not olsun: Salı günü doğan çocuklar diğer günlerde doğanlara göre daha hareketli olabilir. 

Çarşamba, Merkür'ün günüdür. Alışveriş, ticaret, bilgi/beceri edinmek, sohbet etmek için idealdir. 

Perşembe Jüpiter'in günüdür. Genişleme, büyüme, çoğalma, bereket beklediğiniz bir iş için şanslıdır. Zayıflamak istiyorsanız veya bir işi kapatmak, sonlandırmak istiyorsanız pek şanslı sayılmayabilir. Bir konuyu anlamak, anlamlandırmak, uzmana sormak için de iyi bir gündür Perşembe. 

Cuma ise Venüs'ün günüdür. Seçim yapmak, karar vermek için iyidir. Keyifli, neşeli, zevkli ortamlara girmek veya bu tarz şeyler almak, gönül işlerine başlamak, güzelleşmek için de ideal gündür. 

Disiplin gerektiren, uzun sürebilse de istikrarlı bir şekilde konudan kopmadan ilerleme gerektiren hedefleriniz için başlangıçlar Cumartesi olsa daha yerindedir. Cumartesi Satürn'ün günüdür. Bu manada diyete başlamak için de en ideal gün Cumartesidir. 

Pazar ise Güneş'in günüdür. Güneş'in güçlü olduğu Koç veya Aslan burcu zamanlarındaysak mesela, önemli herhangi bir kararı Pazar günü alabiliriz. Pazar günleri yetkili kişi olarak özgüvenimiz yerindedir. 


yesimarpat@gmail.com










Sonraki YazıSonraki Kayıt Önceki YazıÖnceki Kayıt Ana Sayfa

0 yorum:

Yorum Gönder