İşten Çıkarılmanın Astrolojisi

Arkadaşım Alex'in işten çıkarıldığı haberini aldım. Bu haberin gezegenlerle ilgisini araştırmak üzere uzun zamandır incelemediğim doğum haritasına baktım.

Alex'in yükselen burcu da, Güneş burcu da Akrep. Bunlardan başka Kuzey Ay Düğümü, kariyer evinin yöneticisi Merkür ile krizlere sebep olan Uranüs de onun Akrep burcunda yerleşik. 

İşten çıkarıldığı haberini aldığı gün transit halindeki Satürn, Alex'in doğum haritasındaki Kuzey Ay Düğümü (karma) ile kavuşumdaydı. Akrep'teki (eleyici) Saturn (yönetmen). Kuzey Ay Düğümü, bizim kısmetimizdir. Satürn de onu gerçekten zorlar. Dersinize çok iyi çalışmış, bütün ihtimalleri hesaplamıştıysanız Satürn sizi fazla yormayabilir ama yine de Akrep'teki Satürn bazı şeyleri kesip atmanızı ister. 

Kuzey Ay Düğümü, yürümeniz gereken yoldur. Satürn, hayat yolunuzda karşınıza engeller çıkarıyorsa, bilin ki bu sizi 'doğru' yola sokmak içindir. Bu tıpkı şuna benzer: Yürümeyi yeni öğrenmiş meraklı bir çocuk kendisi için oldukça tehlikeli olabilecek yerlere gidebilir. Annesi onun yoluna engel olduğunda çocuk çok ağlayıp çok üzülebilir. Ama bu aslında onun iyiliği içindir. Çocuk, bu 'iyiliğin' henüz bilincinde değildir. O an gitmek istediği yerden alıkonulduğunun acısını yaşar. 

Şimdi Alex'in üzüldüğünü biliyorum ama bu işteki hayrı yakında göreceğimizi düşünüyorum. Gökyüzü yaza kadar karmakarışık ve çok gergin. Jupiter-Plüto-Uranüs T-Karesine (dik üçgen) Nisan'da gerileyen Mars, 4. köşe olarak katılıp öncül burçlarda (Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak) Büyük Kare'ye sebep olacağı günlere doğru gerile gerile ilerliyoruz. Bu köşeler, özellikle birincil (kenar) evlerde (1,4,7,10. evler) gerçekleşiyorsa hayatınızda daha büyük değişimler söz konusu olabilir. Değişimler de sancılı dönemlerdir. 

Sonraki YazıSonraki Kayıt Önceki YazıÖnceki Kayıt Ana Sayfa

0 yorum:

Yorum Gönder