4 Kasım 2021 Yeniayı

4 Kasım 2021'de batı astrolojisine göre 12°40' Akrep; vedik düzende 18°30' Terazi burcunda Swati nakşatrasının 4.ayağında yeniayı karşılıyoruz.


Bu yeniay da geçen birkaç yeniay gibi zorlu görünümlere sahip. Yeniaya Mars kavuşum, Uranüs karşıtlık ve Satürn de kare görünüm yapmakta. Neptün'ün de geniş bir üçgeni söz konusu olacak. 


Swati nakşatrası genel olarak ticaret, havacılık, seyahat, girişimcilik, nefesli çalgılar, şarkılar, konuşma/sunumlar, yazılım konularını yönetir. 4 Kasım'ı takip eden dört hafta süresince Swati nakşatrasına ait bu konularda şaşırtıcı, ani ve gergin gündemler söz konusu olabilir. Yeniayın gerçekleşeceği Swati'nin 4.ayağı ise esneklik konusunda en usta olanıdır. Başarılı olmak için esneklik göstermemiz ve şartlara uyum sağlamamız gerektiğinin habercisidir. Sıkılgan bir nakşatra olan Swati, uzun süren veya sabır gerektiren işlerden vazgeçme eğilimindedir. Oysa bu yeniay tam da sabrın veya başka bir yol bularak süreci farklı değerlendirmenin ödülünü alma zamanlarıdır. 


Toplumsal alanda ticaret, seyahat kuralları, müzik/yazılım telifleri ile konular sorunlu bir şekilde ortaya çıkabilir. Sorunların çözümü de yoruma açık, muğlak kalabilir. 


Yeniaya Mars ve Satürn etkileri hızlı hareket etmek istesek de beklemek veya yavaşlamak gerektiğini gösteriyor. Beklemek de Swati'nin güçlü olduğu bir alan değildir. Uranüs etkisi şaşırtıcı gelişmeleri veya zeki çözümleri gösteriyor. Sürpriz gelişmeler yüzünden de beklemek; beklemeye dayanamıyorsak zeki çözümler bulmak gerekliliği ortaya çıkabilir. 


Swati denince aklıma hiperaktif çocuklar gelmekte. Sabretmekte zorlanan ama zeki kestirme çözümlerle ilerleyen ve kızmakta da zorlandığınız tatlılıkta çocuklarda Swati yerleşimleri olabilir.  


Swati nakşatrası vedik düzende 6°40'-20°00 Terazi; batı astrolojisine göre yaklaşık Akrep burcunun ilk yarısını kapsar. 


yesimarpat@gmail.com 




Sonraki YazıSonraki Kayıt Önceki YazıÖnceki Kayıt Ana Sayfa

0 yorum:

Yorum Gönder