Düşük Venüs

Venüs, yıldızıl zodyaka göre 11 Ağustos - 5 Eylül 2021 aralığında Başak burcunda düşük durumda olacak.


Düşük gezegenlerin olumlu sonuç vermesi için ekstra çaba sarf etmesi gerekir. Özellikle ilişki yönetimi için düşük Venüs uğraştırıcı olacaktır.


Venüs düştüğünde çok eleştiren, çok inceleyen bir hal alır. Sakınılan göze çöp batması misali kılı kırk yarsak bile hayatımıza yanlış kişileri alma ihtimalimiz artar. Sevdiğimiz için ne yapsak memnun olmaz. Aynı şekilde o bizim için ne yapsa beğenmeyebiliriz. Birbirlerine pamuk ipliğiyle bağlı çiftler, ortaklar Venüs'ün Başak transitinde birbirlerinden kopabilirler.


Venüs düşükken keşke'lerimiz artar. Keşke daha uzun, daha fit, daha akıllı olsaydım. Keşke o işe girmeseydim. Keşke başka bir yerde yaşasaydım. Keşke bugün mavi gömleğimi değil, beyaz gömleğimi giyseydim...gibi cümleleri sık kurarız.


Venüs düşükken üreme organlarındaki ve kan şekerindeki sorunlar da artabilir.


Venüs vedik astrolojiye göre 5 Eylül'e dek düşükken ilişkilerimizde daha özenli olunmalıdır. Partnerin kusurlarını kabullenmekte ve bizi rahatsız eden şeyler hakkında söylenip durmamakta fayda vardır. Uzlaşma zeminine eleştirisi bol diyaloglarla varılamayacaktır.


Doğum haritanızda Venüs düşük değilse ve ilişki sorunları yaşamıyorsanız bu transitten pek etkilenmeyebilirsiniz. Doğum haritasında düşük Venüs olanlar ve ilişkileri sallantılı olanlar ise daha dikkatli olmalılar.


Alışverişler de Venüs'ün alanındadır. Venüs düşükken satın alma iştahı azalabilir. Azalmadığında da gereksiz harcamalara meyledebilir. Satış alanında görevliyseniz müşterilerinizi ikna etmeniz bu dönemde daha güç olabilir.


Not: Vedik düzende Başak burcu , batı astrolojisinde 24° Başak - 24° Terazi arasına denk gelir.


yesimarpat@gmail.com



Sonraki YazıSonraki Kayıt Önceki YazıÖnceki Kayıt Ana Sayfa

0 yorum:

Yorum Gönder