Akrep Burcu Mart 2015: Şov Zamanı

Image result for stage performance
Akrep Burcu Mart 2015
Akrep Burcu Mart 2015 

Mart ayının en önemli olayları 17 Mart’taki Uranus -Pluto karesi ve 20 Mart’taki Balık burcundaki Güneş tutulması olacaktır. Bu aydan itibaren bir sene boyunca yaratıcılığınızı sergilediğiniz ve aşık olabileceğiniz bir dönem olacak. İşinizle ilgili sorumluluklardan kurtulmak ve daha rahat, daha sıradışı işlerde çalışmak isteği sizi kemirirken kişisel çabalarınızın yerini bulmayacağı veya beceriksiz olduğunuz korkusuyla ikilemlerde kalabilirsiniz. 

5 Mart’ta Başak burcunda bir dolunay var. Akrep burcunun 11.evinde gerçekleşecek olan bu dolunay, ayın önemli olaylarına ilk ışığı tutabilir. Bu ayın önemli olayları da sosyal çevrenizle ve hayat planlarınızla ilgili. Dolunay, saklı bilgileri ve saklı duyguları açığa çıkarır. Gerçekleştirmeye çalıştığınız bir hayat planınızdaki eksiklik ve hatalar gergin günler yaşatabilir. 

17 Mart’taki Uranüs - Plüto karesi son 2.5 yıldır etkiliydi. Bu ay son kez tam açıya girecek. Akrepler olarak düzenli bir işiniz olsun, gün boyunca yapacağınız işler planlı programlı olsun istemiyor veya sağlığınıza da özen göstermek zorunda kalmak istemiyordunuz ama bir yandan da bunca zaman verdiğiniz emeğin karşılığını alamayacağınız endişesi taşıyordunuz. Belki de beceri ve yeteneklerinize inancınız yoktu. Hayatınızın iyice rutine girdiği bu dönemde aynı zamanda yeni beceriler geliştirmek size mümkün gelmiyordu. İşte bu ikilemler bu ay bir kere daha isyankar bir biçimde açığa çıkabilir. Aynı gün yaşanacak olan Merkür-Satürn karesi de bunu yaparken çok zorlanabileceğinizi gördüğünüz ama hayatta bazı şeyleri eğlenerek yapmıyorsak hayatımızı boşa harcayacağınızı anladığınız, ciddi düşüncelerle dolu zamanlarınız olacak. 

Güneş Tutulması Akrep Burcunu Nasıl Etkiler?
17 Mart’taki karenin hemen ardından 20 Mart’ta, Balık burcunda bir Güneş tutulması yaşayacağız. Bu tutulma da Balık burcunun son derecesinde ve yeni astrolojik seneyle beraber olacağı için yepyeni bir sayfa açmaya işaret ediyor. 2007 Mart’ından beri Balık burcunda bir Güneş tutulması yaşamamıştık. Hayatınızda o dönemde neler yaşadıysanız ona benzer temalar kendini tekrar edebilir. Bu tutulma önümüzdeki bir yıl boyunca etkili olabilecek, yaratıcı işlerle uğraşacağınız, spora başlayacağınız, hali hazırda spor yapıyorsanız bir seviye daha ileriye götüreceğiniz, aşık olabileceğiniz, çocuk sahibi olabileceğiniz, çocuk sahibiyseniz onlarla ilgili yeni gelişmelere şahit olacağınız bir dönem vaat ediyor. Yaşam sevinciniz de bu güzel etkiden nasibini alacaktır. Keyfinize daha düşkün olacaksınız. 

Venüs, ayın ilk yarısında 6.evinizde, Mars’la beraber ilerleyecek. Sıkıcı da bulsanız işinizi, düzeninizi büyük bir enerjiyle yapacaksınız. İş yerinizde yaşadığınız problemleri çözebilir, hareketli mesailer geçirebilirsiniz. 

3 Mart’ta Jupiter - Uranus üçgeni zamanı amirlerinizden size bir destek gelecek. İşinizle ilgili mutlu bir haber alabilirsiniz. 11 Mart’ta 6.evinizde gerçekleşecek olan Mars-Uranüs kavuşumu zamanı iş yerindeki hareket çılgın boyutlara varabilir. O günlerde bir iş arkadaşınıza öfkelenebilirsiniz. Bedeninizi aşırı yorabilir, güçsüz düşebilirsiniz. Bu durum da sizi bir süredir işinizle ilgili yapmak istemediğiniz işlerden uzaklaşmak için fırsat gibi görünse de 5. evinizde gerçekleşecek olan Güneş tutulması, yaşam sevincinizi azaltmayacak, kendinize iş dışında da mutluluklar aramaya davet edecektir. 

 24 Mart’ta Venüs-Neptün sekstili esnasında yaratıcı faaliyetleriniz, sevgilinizi çocuklarınız ve yatırımlarınız konusunda mutlulukla dolabileceksiniz. Bekar Akrepler için aşk çanları çalabilir. 30 Mart’taki Venüs-Pluto üçgeni esnasında da sevdiğiniz kişilere destek olmak için gerekli motivasyonu kendinizde bulacaksınız.

Aşağıdaki videoda Akrep burcunun Mart 2015'e ait yorumlarını izleyebilirsiniz.



 Akrep Burcu mart 2015, Akrep Mart 2015, Mart ayı burç yorumları, Mart 2015 Burç yorumları, Aylık burç yorumları,
Sonraki YazıSonraki Kayıt Önceki YazıÖnceki Kayıt Ana Sayfa

0 yorum:

Yorum Gönder