Yay Burcu Mart 2015: Evim Evim Güzel Evim



Yay Burcu Mart 2015
Yay Burcu Mart 2015 

Mart ayının en önemli olayları 17 Mart’taki Uranus-Pluto karesi ve 20 Mart’taki Balık burcundaki Güneş tutulması olacaktır. Bu aydan itibaren bir sene boyunca evinizle, ailenizle ve duygularınızla ilgili yeni gelişmelerin yaşanacağı bir dönem olacak. Sevgilinizle, çocularınızla veya kendi başınıza uğraştığınız işlerle ilgili sorumluluklardan kurtulmak ve daha sıradışı yaşamak isteği sizi kemirirken statünüzü ve maddi istikrarınızı kaybetme korkusuyla ikilemlerde kalabilirsiniz. 


5 Mart’ta Başak burcunda bir dolunay var. Yay burcunun 10.evinde gerçekleşecek olan bu dolunay, ayın önemli olaylarına ilk ışığı tutabilir. Bu ay başının önemli olayları da işinizle ve kariyer planlarınızla ilgili. Dolunay, saklı bilgileri ve saklı duyguları açığa çıkarır. Gerçekleştirmeye çalıştığınız kariyer planınızdaki eksiklik ve hatalar size gergin birkaç gün günler yaşatabilir. Bir yöneticinizle ters düşebilir, iş yerinizde herkesin iyi ya da kötü sizin hakkınızda konuşacağı birkaç gün geçirebilirsiniz. Beklenmedik bir yeni iş teklifi de alabilirsiniz.

17 Mart’taki Uranus-Pluto karesi son 2.5 yıldır etkiliydi. Bu ay son kez tam açıya girecek. Yay burçları olarak sıradışı eğlenceler, alemler ve aşklar yaşamak istiyordunuz ama bir yandan da bu tarz bir yaşam biçimi sonucu statünüzü kaybetme korkusu yaşıyordunuz. Risk almak, riskli yatırımlar da yapmak istiyordunuz ama paranızı kaybetmekten korkuyordunuz. İşte bu ikilemler bu ay bir kere daha isyankar bir biçimde açığa çıkabilir.  Aynı gün yaşanacak olan Merkür-Satürn karesi de bunu yaparken çok zorlanabileceğinizi gördüğünüz ama hayatta bazı şeyleri duygusal tatminlerimizi gerçekleştirmek amaçlı yaşamanız gerektiğini anladığınız ciddi düşüncelerle dolu zamanlarınız olacak.

Güneş Tutulması Yay Burcunu Nasıl Etkiler?
17 Mart’taki karenin hemen ardından 20 Mart’ta, Balık burcunda bir Güneş tutulması yaşayacağız. Bu tutulma da Balık burcunun son derecesinde ve yeni astrolojik seneyle beraber olacağı için yepyeni bir sayfa açmaya işaret ediyor. 2007 Mart’ından beri Balık burcunda bir Güneş tutulması yaşamamıştık. Hayatınızda o dönemde neler yaşadıysanız ona benzer temalar kendini tekrar edebilir. Bu tutulma önümüzdeki bir yıl boyunca etkili olabilecek evinizle ilgili yenilikler yaşayacağınız, yeni bir ev sahibi olabileceğiniz, evinizi değiştireceğiniz, ailenizle ilgileneceğiniz, aile bireyleri ile ilgili yeni gelişmelere şahit olacağınız bir dönem vaat ediyor. Duygu durumunuz da bu güzel etkiden nasibini alacaktır. Rahatınıza ve konforunuza da daha düşkün olacaksınız.

Venüs, ayın ilk yarısında 5.evinizde, Mars’la beraber ilerleyecek. Yeni bir aşk ve hareketli bir hobiyle büyük bir heyecanla ilgilenebileceksiniz. Çocuklarınızla veya yatırımlarınızla ilgili problemlerinizi çözebilir, keyfinizi artıran hareketli günler geçirebilirsiniz. 3 Mart’ta Jupiter-Uranus üçgeni zamanı yabancılarla ilgili işlerinizde güzel sürprizli gelişmeler var. Yabancı birinden hoşlanabilir, hukuki bir işinizi sürpriz bir biçimde çözebilir, öğrenciyseniz sınavlarınızda başarılı olabilirsiniz. Bir seyahat planı da yapabilirsiniz. 

11 Mart’ta 5.evinizde gerçekleşecek olan Mars-Uranüs kavuşumu zamanı çocuklarınıza veya sevgilinize öfkelenebilir, onları bir süre görmek istemeyebilirsiniz. Spor yapıyorsanız ani ve riskli hareketlerden kaçınmanızda fayda var. Bu durum da sizi bir süredir yaşamak istediğiniz sıra dışı eğlencelere vakit ayırmak için fırsat gibi görünse de 4. evinizde gerçekleşecek olan Güneş tutulması, konforunuzun ve huzurunuzun daha önemli olduğunu size hatırlatacaktır. 

24 Mart’ta Venüs-Neptün sekstili esnasında işiniz ve sağlığınız konusunda huzurlu olabilirsiniz. Evinizle ve ailenizle ilgili yapmanız gereken işleri kolaylıkla hallediyorsunuz. 30 Mart’taki Venüs -Pluto üçgeni esnasında da işinizle ilgili bir konuyu kökten çözmek için gerekli motivasyonu kendinizde bulacaksınız. 

Yay burcunun Mart ayı yorumunu aşağıdaki videodan da izleyebilirsiniz.


Yay Burcu mart 2015, Yay Mart 2015, Mart ayı burç yorumları, Mart 2015 Burç yorumları, Aylık burç yorumları,
Sonraki YazıSonraki Kayıt Önceki YazıÖnceki Kayıt Ana Sayfa

0 yorum:

Yorum Gönder