Terazi Burcu Mart 2015 : Düzen İyidir

Image result for peace at work
Terazi Burcu Mart 2015
Terazi Burcu Mart 2015

Mart ayının en önemli olayları 17 Mart’taki Uranus -Pluto karesi ve 20 Mart’taki Balık burcundaki Güneş tutulması olacaktır. Bu aydan itibaren bir sene boyunca iş hayatınızda veya sağlığınızla ilgili takip ettiğiniz yaşam düzeninizde yeni bir sayfa açmanız gerekecek.  Beraberliğinizle ilgili sorumluluklardan kurtulmak ve daha özgür olmak isteği sizi kemirirken ailenizle ve evinizle ilgili sorumluluklardan veya duygusal yüklerinizden kopamamanız yüzünden ikilemlerde kalabilirsiniz. 

5 Mart’ta Başak burcunda bir dolunay var. Terazi burcunun 12.evinde gerçekleşecek olan bu dolunay, ayın önemli olaylarına ilk ışığı tutabilir. Bu ayın önemli olayları da ruh halinizle ilgili. Dolunay, saklı bilgileri ve saklı duyguları açığa çıkarır. Geçmişte kaldığını sandığınız zamanında sizi inciten bir olay tekrar gündeme gelebilir ve bu konuda biraz gerginlik yaşayabilirsiniz. Yalnız kalmak isteyebilir ve uykularınız kaçabilir.   

17 Mart’taki Uranus-Pluto karesi son 2.5 yıldır etkiliydi. Bu ay son kez tam açıya girecek. Teraziler olarak hiç size uymayan bir biçimde bir ilişki içinde olmak istemiyor, o ilişkinin sorumluluklarından kendinizi azad etmek istiyordunuz ama bir yandan da ailenizin, hane halkının veya evinizle ilgili sorumluluklarınızdan kopamamanız yüzünden bocalıyordunuz. Beraberlik, partnerlik, ilişki anlayışınızın değiştiğini, huzurunuzun kaçtığını hissediyor ve bundan uzaklaşmak istiyordunuz. Daha büyük evlilik veya ortaklık sorumlulukları aldığınız bu dönemde aynı zamanda huzurlu da olmak size mümkün gelmiyordu. İşte bu ikilemler bu ay bir kere daha isyankar bir biçimde açığa çıkabilir.  Aynı gün yaşanacak olan Merkür-Satürn karesi de bunu yaparken çok zorlanabileceğinizi gördüğünüz ama hayatta bazı şeyleri düzene koymadan, düzgün hesaplamadan varılamayacağını anladığınız, ciddi düşüncelerle dolu zamanlarınız olacak.

Güneş Tutulması Terazi burcunu nasıl etkiler?
17 Mart’taki karenin hemen ardından 20 Mart’ta, Balık burcunda bir Güneş tutulması yaşayacağız. Bu tutulma da Balık burcunun son derecesinde ve yeni astrolojik seneyle beraber olacağı için yepyeni bir sayfa açmaya işaret ediyor. 2007 Mart’ından beri Balık burcunda bir Güneş tutulması yaşamamıştık. Hayatınızda o dönemde neler yaşadıysanız ona benzer temalar kendini tekrar edebilir. Bu tutulma önümüzdeki bir yıl boyunca etkili olabilecek, işinizle ilgili güzel gelişmelerin olacağı, iş arkadaşlarınızla aranızı düzelteceğiniz, yapmak istediklerinize iş ortamınızın ve sağlığınızın da destek olacağı bir dönem vaat ediyor. Sağlığınız da bu güzel etkiden nasibini alacaktır. Ona daha çok özen göstermeye başlayacaksınız.

Venüs, ayın ilk yarısında 7.evinizde, Mars’la beraber ilerleyecek. Daha sevgi dolu, daha enerjiksiniz ve sevdiklerinizle daha çok vakit geçirmek isteyeceksiniz. İlişkinizdeki problemleri çözebilir, sevdiklerinizle hareketli aktiviteler yapabilirsiniz. Sevdiklerinize hediyeler de verebilirsiniz. 3 Mart’ta Jupiter-Uranus üçgeni zamanı arkadaş çevrenizden size güzel bir destek var. Siz veya partnerinizin gelirinde sürpriz bir artış olabilir.

11 Mart’ta 7.evinizde gerçekleşecek olan Mars-Uranüs kavuşumu zamanı sevdiklerinize karşı biraz fazla agresif olabilirsiniz. Beklenmedik biçimde onlarla kavga edebilirsiniz. Bu durum da sizi bir süredir beraberliklerinizin sorumluluklarından kendinizi soyutlamak için size ortam da  sağlıyor ama 6. evinizde gerçekleşecek olan Güneş tutulması, huzurlu ve sakin bir hayat için biraz istikrarlı ve daha dirençli olmanız gerektiğini, emek olmadan huzurun da olamayacağını fark ettirebilir.

24 Mart’ta Venüs - Neptün sekstili esnasında iş yerinizdeki durumları huzur kaçırmadan kontrol altına almanız kolaylaşacaktır. 30 Mart’taki Venüs - Pluto üçgeni esnasında da sevdiğiniz kişilere destek olmak için gerekli motivasyonu kendinizde bulacaksınız. 

Terazi Burcunun Mart 2015 dönemine ait burç yorumunu aşağıdaki videodan da takip edebilirsiniz:



 Terazi Burcu Mart 2015, Terazi Mart 2015, Mart ayı burç yorumları, Mart 2015 Burç yorumları, Aylık burç yorumları,
Sonraki YazıSonraki Kayıt Önceki YazıÖnceki Kayıt Ana Sayfa

0 yorum:

Yorum Gönder