Venüs Jüpiter Kavuşumu


İki şanslı gezegen, canayakın ve güzel Venüs ile bereketli ve bonkör Jüpiter, 18 Ağustos'ta eğlenceli, yaratıcı ve keyfine düşkün Aslan burcunda kavuşuyorlar. 16-20 Ağustos dönemi herkes için aşkta şanslı bir dönem olsa da kimi burçlar için daha farklı anlamları da olabilir.


Yükselen Koç Burcu'nun 5. evindeki bu kavuşum heyecanlı bir aşk hazırlayabilir. Mevcut ilişkinizi heyecanlandırın ve romantik ortamlar hazırlayın. Bekarsanız mutlaka ortamlarda bulunun. Her an biriyle tanışabilirsiniz.

Yükselen Boğa Burcu'nun 4. evindeki bu kavuşum aradığı evi, ev eşyasını veya evdeki tadilat fikrini buldurabilir. Aileyle aranız süper. Belki de aileye yeni biri ekleniyordur. 

Yükselen İkizler Burcu'nun 3. evindeki bu kavuşum işlerini çok kolaylaştırır. Hayat bu ara kolay akar. Her şeyi çabucak kavrar ve çabucak çözebilirsiniz. Çıkacağınız kısa bir seyahatte veya bir iş görüşmesinde kısmetiniz açık. 

Yükselen Yengeç Burcu'nun 2. evindeki bu kavuşum güzel kazançlar getirir. Kazancı bol işler sizi bulur. Harcamanız da artar. Özellikle lüks ve gösterişli şeyler, belki değerli mücevher almak isteyebilirsiniz. 

Yükselen Aslan Burcu'nun 1. evindeki bu kavuşum güzel haberler getirir. Hayal ettiğiniz iş, terfi, aşk, hep satın almayı istediğiniz bir şey bu ara sizin olabilir. Çok da cazipsiniz. Bütün gözler size çevriliyor. 

Yükselen Başak Burcu'nun 12. evindeki bu kavuşum sakin bir mutluluk getirir. İçten içe huzur dolduğunuz ve hayatınızdan memnun olduğunuz günler olacak. Destek görüyorsunuz ve bu sizi rahatlatıyor. Yaratıcı bir işiniz varsa ilham dolusunuz. Konsantrasyon gerektiren işleriniz de iyi gidiyor. 

Yükselen Terazi Burcu'nun 11. evindeki bu kavuşum popülerliğini artırır. Arkadaşlarınızdan, sosyal ve iş çevrenizden güzel fırsatlar çıkabilir. Onlar bu fırsatlara da aracı olabilirler. Bu yüzden bu günlerde her davete icap etmelisiniz.

Yükselen Akrep Burcu'nun 10. evindeki bu kavuşum kariyerini parlatır. Sunum yapmak, satış tamamlamak, önemli kişilerle toplantılarda dikkati çekmek tam size göre işler olacak. Zengin veya önemli biriyle aranızda romantik bir yakınlık da olabilir.

Yükselen Yay Burcu'nun 9. evindeki bu kavuşum ufkunu açar. Yeni deneyimler ve ilerlemek için yeni kulvarlar hazırlar. Çok güzel bir seyahate çıkabilir, yeni şeyler öğrenme şansı yakalayabilirsiniz.

Yükselen Oğlak Burcu'nun 8. evindeki bu kavuşum cebini doldurur. Başkalarından maddi destek ve hediyeler geliyor. Belki de başkasına ait bir şeyi kendi yararınıza kullanarak bir imkan yaratıyorsunuz. Partnerinizin maddi durumunda iyileşme var.

Yükselen Kova Burcu'nun 7. evindeki bu kavuşum ikili ilişkilerinden aldığı mutluluğu artırır. Evlenmek için, evlenme kararı almak için çok şanslı günler. Her türlü ortaklığın başarıyla ilerlediği, bire bir kaldığınız her türlü ilişkinin, sevdiklerinizle beraberliğinizin ürünleri çok kısmetli.

Yükselen Balık Burcu'nun 6. evindeki bu kavuşum günlük işlerini güzelleştirir. Daha iyi bir iş bulabilirsiniz veya mevcut işinizdeki görevleriniz sizin istediğiniz yönde değişebilir. İş yerinizde takdir görebilir, zam alabilirsiniz. Sağlığınızla ilgili de güzel gelişmeler var. 


Sonraki YazıSonraki Kayıt Önceki YazıÖnceki Kayıt Ana Sayfa

0 yorum:

Yorum Gönder