Mars Satürn Kavuşumu

25 Ağustos'ta Akrep burcunda Mars ve Satürn kavuşumu var. Mars, doğası gereği acele eden, durumlara ve olaylara fazla düşünmeden, balıklama atlayan, bazen kavga eden, agresif olabilen enerjik bir gezegendir. Satürn ise kontrollü ve disiplinlidir. İşlerini aceleye getirmez. Bir işi yapmadan önce birkaç kez düşünür. Ciddi ve ağırbaşlı bir gezegendir. 

Her iki gezegen de sorunları çözmek ister ama Mars acele eder ve kısa vadeli düşünürken Satürn sabreder ve uzun vadedeki neticeleri gözetir. İşte Mars ve Satürn'ün kavuşumu esnasında, Ağustos'un son haftası ile Eylül başlarında iki ayrı yöne çekiliriz. Bir işi bitirmek için yanıp tutuşurken (Mars) karşımıza engeller çıkar (Satürn). Öfkelenebiliriz (Mars) ama bunu içimizde tutmamız, bastırmamız gereken durumlar (Satürn) olabilir. İçimize attığımı öfke bize yüksek tansiyon veya anksiyete krizleri ve bazen kazalar olarak dönebilir. Bu zamanlarda en iyisi enerjimizi sporla ve hareketli aktivitelerle uğraşarak atmak olacaktır.  

Mars ve Satürn'ün kavuşumu hayırlı şeylere de vesile olabilir. Zor, yoğun çaba ve sabır gerektiren işlerin (Satürn) altından kalkmak için yeterli enerjimiz (Mars) var. Daha çok çalışanın (Satürn) kazanacağı (Mars) işler için de doğru zamanlar olacak. Bu dönemde azimli, sabırlı, pratik ve olgun davranarak ilerleyebiliriz. 

Mars ve Satürn'ün kavuşum etkisi, doğum haritanıza göre farklı evlerinizde gerçekleşecektir. Yükselen burcunuza göre etkileri şöyle olacaktır:

Yükselen Koç Burcu:  Partnerinizle aşırı harcamalarınız veya zevkinize aşırı düşkünlüğünüz yüzünden şiddetli bir tartışma yaşayabilirsiniz. 

Yükselen Boğa Burcu:  Partnerinizle kıskançlık sebepli tartışmalarınız olabilir. Bekarsanız hayatınıza yeni biri girebilir ama bu zorlu bir ilişki olacaktır. 

Yükselen İkizler Burcu:  İş yerinizde işleriniz istediğiniz hızda ilerlemiyor. İş arkadaşlarınızla aranızda tartışmalar olabilir. Bu da sağlığınızı bozabilir. İşlerinizi önem sırasına koymalısınız.

Yükselen Yengeç Burcu:  Paranızı akıllı kullanın. Çocuklarınızla veya flörtünüzle tartışabilirsiniz. Eğlenmek istiyorsunuz ama engeller çıkıyor. 

Yükselen Aslan Burcu:  Aile içi tartışmalar veya hastalıklar olabilir. Evinizle ilgili zorlu tadilata başlayabilirsiniz. 

Yükselen Başak Burcu:  Sık görüştüğünüz kişilerle veya kardeş/kuzenlerle aranızda tartışmalar yaşanabilir. Zor bir proje veya sınava hazırlanmak için ideal zamanlardır. Satış toplantılarınız ertelenebilir. 

Yükselen Terazi Burcu:  Geleceğinizi düşünerek harcamalarınıza çeki düzen vermek ister ve para biriktirmek istersiniz. Gereksiz harcamaları kısmak iyi olabilir veya uzun vadeli bir yatırım da iyi fikirdir.  

Yükselen Akrep Burcu:  Satürn 1.evinizde ilerlerken en çok sizi zorladı bu yıl. Mars hızlanmak istiyor ama hala bitmemiş uzun vadeli işleriniz olmalı. Hayatınızı biraz daha toparlamalısınız. Acele etmeyin.

Yükselen Yay Burcu:  Boş vakitlerinize de çeki düzen verseniz iyi olur. Düzenli uyku ve dinlenmeye ihtiyacınız var. 

Yükselen Oğlak Burcu: Dostlarınız veya sosyal çevrenizle aranızda fikir ayrılıkları olabilir. Aranızda çıkabilecek tartışmalar ilişkinizi test ediyor da olabilir. Bazı dostlarınızı hayatınızdan çıkarmanız gerekebilir.  

Yükselen Kova Burcu: Amirlerinizle fikir ayrılıkları yaşayabilirsiniz. Kariyerinizde veya hayatta varmak istediğiniz yerlere istediğiniz hızda ilerleyemediğinizi fark ediyorsunuz. Belki de ağırdan almanız gereken konular vardır. Sabırlı olmanız gerek.

Yükselen Balık Burcu: Yeni bir şey denemek veya yeni yerler görmek için sabırsızlanıyorsunuz ama belki de bunlar için daha vakit gelmemiştir. Bunlardan evvel bitirmeniz veya düzene koymanız gereken şeyler var.  
Sonraki YazıSonraki Kayıt Önceki YazıÖnceki Kayıt Ana Sayfa

0 yorum:

Yorum Gönder