Aslan Ay, Oğlak Venüs

Bu haftanın en büyük olayı Cuma gecesi yaşanacak olan Aslan burcundaki Dolunay. Aslan burcundaki Ay, gösterişi sever, dedik. Her burcun bu günü nasıl yaşayacağını da yazmıştım.

Astrolojide tek bir gezegenin tek bir etkisi üzerinden yorum yapmak aslında oldukça sığ bir yaklaşım. Beklentileri daha detaylandırmak ancak kişiye özel ve bütünlüklü bir değerlendirmeyle mümkündür. 

Kişiye özel'i buradan yapamayacağım için durumu biraz daha bütünlüklü değerlendireyim istedim. Cuma gecesi Ay, Aslan burcunda dolunay yaşarken Venüs (aşk), Plüto (acı) ile Oğlak burcunda (kısıtlanma) kavuşumda. Bu durumda gösterişe tabi bir aşk belki de yoktur. Ya da ölümüne bir aşk vardır. Acısıyla kavrulunuyordur. Bu da gösterişe uygun bir durum olmasa gerek. 

Aslan'daki Ay, samanlıkta seyran istemez. Belki de siz, gidelim imzayı atalım bitsin, diye düşünürken sevgiliniz uçaklardan gökyüzlerine adınızı yazdırmaya, yollarınıza güller dökmeye kalkar. Ya da tam tersi. Sizin canınız bu şovlardan isterken sevgilinizin hiç o taraklarda bezi yoktur. Bu kadar ters köşelerdeyseniz duruma öfke el koyabilir. Öfkeli Mars, aşkın burcu, Terazi'de seyrediyor çünkü. Aşkınızın ifade edilişindeki gösteriş/sadelik seviyesi farklılığınız yüzünden birbirinize saldırabilirsiniz. 

Ay, Aslan burcunda da olsa aşk konusunda Venüs'e sormak lazım. O da Oğlak'tayken aşkınızı ifade etme biçimlerinizi iyice planlayın. Aslan'a da işin yaratıcılığı düşsün. Dramatik olsun ama pahalı olmasın. 



Sonraki YazıSonraki Kayıt Önceki YazıÖnceki Kayıt Ana Sayfa

0 yorum:

Yorum Gönder