Mars, Uranüs ve Kuzey Ay Düğümü Kavuşumu

Mars, Rahu, Uranüs'ün Bharani nakşatrasında kavuşumu 20 Temmuz'dan 10 Ağustos'a kadar etkin olacak.


Bharani nakşatrası 'ağırlığı taşıyan', 'değerini koruyan', 'güvenliğini sağlayan', 'saklayan' manasına gelir. Bu yüzden hamileliğe benzetilir.


Sonra kullanmak üzere bekletmeyi, kısıtlanmayı, hemen tüketmeye karşı gelebilmeyi de Bharani nakşatrasında görürüz.


Bu özellikleri içermesi sebebiyle alanları da şöyledir: bankalar, sigorta firmaları, stoklar, depolar, antrepolar, kasalar, madenler, jinekoloji, film/fotoğraf/ses kayıtları ve stüdyoları.


İşte 20 Temmuz - 10 Ağustos'ta Mars, Rahu ve Uranüs gibi üç zararlı gezegenin Bharani'deki kavuşumu, 21/22 Temmuz'da Ay'ın bu üçlüye eklenmesi Bharani'ye ait yukarıda bahsettiğim alanlarda kaosa, kazalara, kavgalara sebep olabilir. 


Gıda da dahil her tür stoklarda sorunlar meydana gelebilir, mallara erişim problemleri yaşanabilir. 

Saklı yerlerde biriken enerjinin, bekleyenlerin anında ortaya çıkması etkisi sebebiyle volkan, maden patlamaları, petrol kuyuları yanmalarına da rastlanabilir. Mahkumlar aflarla cezaevlerinden salınabilirler.  

Borsalarda, bankalarda teknik sorunlar, hacker saldırıları meydana gelebilir. 

Gizli bilgiler ifşa olabilir. 


Batı astrolojisinde #Boğa burcunda gerçekleşen kavuşum 8, 12 gibi zor evlerinizde gerçekleşiyorsa değerli eşyalarınıza daha çok sahip çıkmanız önerilir.


yesimarpat@gmail.com 


Sonraki YazıSonraki Kayıt Önceki YazıÖnceki Kayıt Ana Sayfa

1 yorum:

  1. Yeşim.hnmcgm sizi tesadüfen nette sadasatiyi arastrrken buldum cok guzel aciklmalar yapmissiniz adeta ogreticek gibi twtrda araştırdım mesaj yazma hakkımız olsa dedim keskee yillardr çok merak ettiğim d.haritasini ve yorumunu mumkunmu d .gum saatimi bu yaştan sonra öğrendim okursanz ve yorumlarsaniz tesekurler 🥰❤️simdidenn

    YanıtlaSil