12 Ağustos 2022 Dolunayı

12 Ağustos 2022 batı astrolojisine göre 19° Kova; vedik düzende 25° Oğlak burcunda, dhanishta (danişta) nakşatrasında #dolunay. Dolunaya gerileyen Satürn'ün çok yakın bir kavuşumu mevcut. Bharani nakşatrasındaki Rahu ve Uranüs dolunayı karelemekte.


Danişta zenginlik, özgürlük, zamanlama, emlak, ritim içerir. Bharani'deki kare de birikimlerle alakalıdır. Gerileyen Satürn ise eski bir konunun yeniden açılması veya tamamlanması manasına gelir.


Bu dolunayda yatırımlarımızla ilgili açık kapılar kapatılır. Eski bir yatırım satılabilir veya geçmişte yaptığımız bir yatırımı yeniden yapabiliriz. Eski bir alacak/verecek hikayesi tamamlanabilir. Bütün bunlar çok ani biçimde gerçekleşir.


Danişta maddi fırsatlar içeren bir nakşatra olsa da özel hayatı sorunlu olabilir. İlişkilerinde duyarsız, özgürlüğüne düşkün davranabilir. Bir ilişkiyi sürdürmek için büyük fedakarlıklar yapması da gerekebilir. Özündeki özgürlük (bireysellik) kuvvetliyken ilişki adına fedakarlık yapması da haliyle güçleşir. Bu dolunayda ilişkilerimizin getirebildiği kısıtlamalardan kendimizi azat etmek isteyebiliriz.


Daniştanın özgürlük anlayışının keyfi bir yanı yoktur. Bu daha çok işi hususunda kendi ritminde hareket etme isteği ve tutturduğu ritmin sekteye uğratılmaması arzusudur. Oğlak daniştası işine düşkündür. İşiyle meşgulken partnerden gelebilecek olan duygusal sinyalleri okuyamayabilir. Bu dolunayda işimizin akışını kesecek dışardan gelen duygusal isteklere kapalı olabiliriz. Partnerden bir beklentimiz varsa bu hafta bunu imalarla ve tavırlarla değil, doğrudan net bir şekilde sözlü/yazılı biçimde ifade etmek gerekir.


Danişta dolunayında akla gelmedik, önemsiz yerlerden veya konulardan para kazanma fırsatları doğabilir. Uç bir örnek verirsem çok iyi ıslık çalıyorsunuzdur. Islık çalmanın maddi getirisi olabileceği aklınıza bile gelmezken bundan para kazanma imkanı doğabilir.


Danişta dolunayı zamanlamayla da ilgilidir. Doğru zamanda doğru şeyi yapma imkanı çıkabilir. Bunun zamanının doğru olduğunu belki yıllar sonra anlayabiliriz ama her ne yapıyorsak zamanını ayarlamayı beceririz.


Dünya ölçeğinde emlak krizleri; demir, çelik, alüminyum fiyatlarında geriye dönüşler yaşanabilir.


yesimarpat@gmail.com



Sonraki YazıSonraki Kayıt Önceki YazıÖnceki Kayıt Ana Sayfa

0 yorum:

Yorum Gönder