Satürn Gerilemesi 2021

Gerileyen gezegenler kendilerinden beklenen, muhtemel sonuçlarını vermeyebildikleri için gerileme esnasındaki gelişmelerin kalıcı olmayabileceğine dair yorum yapılır. Aynı mantıkla, olaylara tersten bakarsak 'hayatta olmaz' diye düşünülen şeyler gerileme döneminde olabilir de. Gerileyen gezegen, bulunduğu, temsil ettiği veya yönettiği alanlarda artı yönde de eksi yönde de şaşırtabilir yani. 


Dün gerilemeye başlayan Satürn bizi sıkıştırdığı yerden kurtarabilir de. Gerçekten emek verdiğimiz halde sonuç alamayıp vazgeçtiğimiz şeyler 11 Ekim'e dek beklenmedik biçimde sonuç verebilir. Bazen de öylesine, gelişigüzel ilerlettiğimiz işler güzel sonuç verir. Bu adeta sınavda çıkan tüm soruların çalıştığımız yerden çıkması gibidir.  


Oysa bu gerileme sürecinde emek vermeye başladığımız şeylerin sonuç vermesi beklenenden uzun sürebilir veya süreç beklenenden daha yorucu olabilir. 


Satürn, 23 Mayıs 2021'de batı astrolojisine göre 13° Kova burcunda gerilemeye başlıyor. Gerilemesini 11 Ekim 2021'de 6° Kova burcunda tamamlıyor. Gerileme süreci vedik (sidereal) düzende Oğlak burcu 19° 'den 12°'ye kadar sürecek. 


yesimarpat@astrocevap.com



Sonraki YazıSonraki Kayıt Önceki YazıÖnceki Kayıt Ana Sayfa

0 yorum:

Yorum Gönder