Kala Sarpa Günleri

Pandemi ve sonuçlarıyla ilgili gelişmelerle zorlu günler geçiren dünyanın Kala Sarpa yogasının uzun zaman tekrar etmeyeceği kadar kırılacağı 13 Nisan'a kadar çıkmazı devam edecek gözükmekte. 


2021 başından beri dönem dönem zaman çarkının rahat akışını engelleyerek olayların istikrarlı ilerleyişini engellemesi ve çıkmaza sokmasıyla bilinen Kala Sarpa günleri yaşıyoruz.


9-25 Ocak ; 5-21 Şubat; 4-20 Mart ve 1-13 Nisan aralıkları Kala Sarpa yogasının aktif olduğu, yani tüm gezegenlerin Kuzey ve Güney Ay düğümlerinin bir tarafında toplandığı dönemlerdir. Bu yoga vedik astrolojinin alanı olduğu için Uranüs, Neptün, Plüton gibi uzak gezegenleri dikkate almayız. Kala Sarpa dönemlerinde bekleyiş veya daha doğrusu gergin bekleyişler yoğundur. Girişilen işlerde itirazlar veya ağır ilerleyişler söz konusu olabilir. 


Kala Sarpa, 2020'de de 24 Şubat ile 22 Haziran aralığında etkindi. Bir sonraki Kala Sarpa için hatalı bir tarama yaparak daha önceleri 2026'dan önce gerçekleşmeyecek demiştim fakat düzelterek bir sonraki Kala Sarpa'nın 5 -18 Aralık 2021 aralığında gerçekleşeceğini söylemeliyim.  


Kendi tecrübelerimden Kala Sarpa için şunları söyleyebilirim:


  • Toplumsal alanlarda çok etkilidir. Siyaset, ekonomi, uluslararası ilişkilerde çıkmazları artırabilir. 
  • Bireysel alanlarda iş, eğitim, finans gibi alanlarda avantaj bile olabilir.
  • Bireylerin özel hayatlarını, yani romantik ilişkilerini, sosyal ilişkilerini, aile hayatlarını 40'lı yaşlara kadar yorabilir. 


Kala Sarpanın ne olduğuna ve nasıl yorumlandığına dair geçmiş yazılarımın linkini de aşağıya ekliyorum. 
http://www.astrocevap.com/2018/10/kala-sarpa-ve-kala-amrita-yogas.html


Yeşim Arpat


Sonraki YazıSonraki Kayıt Önceki YazıÖnceki Kayıt Ana Sayfa

0 yorum:

Yorum Gönder