Jüpiter Shravana Nakşatrasında

7 Ocak - 4 Mart 2021'de Jüpiter Shravana (sravana) nakşatrasında olacak. 22 Ocak'ta Satürn'ün de Shravana nakşatrasına girmesiyle Jüpiter'in planlama enerjisi Satürn'ün emeğe dökmesiyle daha gerçekçi ve sürdürülebilir olacaktır. 

Kulak ile sembollenen Shravana, bilgelik, öğrenmek, dinlemek üzerinedir. Jüpiter, vedik Oğlak burcunda düşük olduğu bir burçta olmasına rağmen Shravana gibi yumuşak bir nakşatrada oluşu bilgiyi toplayıp özümsemekte işe yarayacaktır. Başarı da bilgiyi anlamak ve paylaşmaktan gelecektir. Topluluk önünde konuşmak, ikna etmek, şarkılar, ilahiler, mantralar dinlemek ve söylemek adına da güzel enerjiler mevcuttur. 

Bu süreçte gizli ses kayıtları, haberleşme teknolojisinde buluşlar gündeme gelebilir. Radyo, televizyon, telefon satın almak isteyebiliriz. Eskisinden daha çok veya daha farklı müzikler dinleyebiliriz. Haberleşme veya müzik endüstrisindeki kurumların karlılıkları artabilir.  

21 Ocak'a dek Jüpiter, Shravana nakşatrasının ilk ayağında olacaktır. Shravana'nın ilk ayağı Koç burcuna aittir. Bu da anlamak ve öğrenmekten başka macera ve girişim taraflarımızı da destekler. 

Yeni bir kursa, eğitime başlamak veya bu eğitimleri vermeye başlamaya cesaret etmenin tam zamanı. İş kurmak için de inisiyatif almak için doğru zamanlardır. İşinizi nasıl kurmak veya eğitiminizi nasıl almak istediğinize kendi iç sesinizi dinleyerek karar vermelisiniz. Daha önceleri destek bulamadığınız için vazgeçtiğiniz şeyleri kendi başınıza, destek olmadan halledebileceğinizi fark ettiğiniz zamanlar olacaktır. Üç aşamalı işleri de gösteren Shravana, daha evvel iki kez düşünüp yapamadığınız şeyleri veya ilk iki aşamasını geçtiğiniz işleri yapmak adına daha verimlidir. 






Sonraki YazıSonraki Kayıt Önceki YazıÖnceki Kayıt Ana Sayfa

0 yorum:

Yorum Gönder