Mars Ashwini Nakşatrasında

Hareket ve rekabetin gezegeni Mars, 24 Aralık'tan 22 Ocak 2021'e dek vedik sistemde Koç burcunun Ashwini (aşvini) nakşatrasında olacak. 


Bu nakşatra Mars'ın kendi evinde yer aldığı için doğum haritasında vedik Koç burcunun bulunduğu evde yoğun bir hareketlenme olabilir. Ashwini cesur, hızlı ve güçlüdür. Hızlı hareket etmek gibi doğal bir enerjisi vardır. 


Astrolojide her durumun aydınlık ve karanlık tarafı vardır. Enerjik ve hızlı olmanın makbul olduğu durumlarda süreç güzel geçebilse de kendimizi hıza veya rekabete kaptırıp stratejik düşünme veya planlama yapma yetisinden uzaklaşabiliriz. Hızlıyım ama nereye koşuyorum? Hedefim ne? Yarışıyorum ama bu yarışın sonunda ne kazanacağım? Bu soruları cevaplamadan koşturmak tavsiye edilmez. Aşırı hızın veya acelenin sebep olabileceği sakarlık ve yaralanmalara da dikkat edilmelidir.


Ashwini'nin şifa enerjisi de vardır. Bu süreçte rahatsızlıkların tedavisi veya hasta yakınlarımızın iyileşmelerine yardımcı olmak da mümkündür. Covid 19'un tedavisine dair şifa enerjisinin de yükselmesi beklenebilir. 


Mars, 10 Eylül 2020'de geri hareketlenmeden önce, Ağustos - Eylül 2020'de de Ashwini nakşatrasındaydı. Ağustos-Eylül dönemine ait yarım kalmış veya sonuçlanmamış gündemler, bu sefer çözülmek üzere tekrar hareketlenebilir. 


20 Ocak 2021'de Mars, Ashwini nakşatrasında sürprizli Uranüs'le kavuşacak. 20 Ocak civarı günlerde vedik Koç (batı sisteminde Boğa) burcuna ait evle ilgili sürpriz hareketlenmeler beklenebilir. Bu hareketlenme tedavi olmak adına avantajlı olsa da tartışma ve anlaşmazlıkları, şiddet eğilimini de körükleyebilir. ABD'de yeni başkanın ofisi devralma günlerine denk gelen bu kavuşum başkanlık makamının devriyle alakalı sorunlar çıkarabilir. Türkiye için ise ticari veya siyasi sözleşme veya ittifaklarında anlaşmazlıklar çıkabilir. Sürpriz ittifaklar gelişebilir. 


Not: Ashwini nakşatrası vedik sistemde 0°-13°20' Koç; batı sisteminde 24° Koç -7°20' Boğa arasındadır. 



Sonraki YazıSonraki Kayıt Önceki YazıÖnceki Kayıt Ana Sayfa

0 yorum:

Yorum Gönder