Yeniay 20 Temmuz 2020

20 Temmuz 2020'de batı astrolojisinde 28°26', vedik sistemde 4°18' Yengeç burcunda, Pushya  nakşatrasında, Satürn'den tam, Plüton ve Jüpiter'den zayıf bir karşıtlık, Uranüs'ten zayıf bir kare görünüm alan yeniay gerçekleşecek. Yeniay en etkin görünümü Satürn'den almaktadır.

Beslemek, büyütmek, verimli olmak, sevdiklerinin yüksek hayrına yönelik fedakarlıklarda bulunmak gibi enerjiler taşıyan Pushya nakşatrasındaki yeniay önümüzdeki ay boyunca girişilen işlerin bereketli olacağına ve fakat Satürn etkisi sebebiyle işlerin zorlu süreçlerden geçeceğine işarettir.  

Pushya en bereketli nakşatradır. Pushya zamanlarında büyüyüp gelişmesini istediğimiz her şeye başlayabiliriz. Satürn karşıtlı Pushya yeniayı ise başlangıçların zorla, gönülsüzce olabileceği gibi sürecin uzun ve yorucu geçebileceğine işaret eder. İstemeden de olsa, uzun da sürse bu yeniayın bereketi kaçınılmazdır. 

Yeniayda şifalı ritüeller uygulamak isteyenler için yemek pişirmek, canlıları beslemek önerilebilir. Pushya'nın mitolojik tanrısı brihaspatidir (Jüpiter). Jüpiter, bu nakşatrada yücelir. Bilgi ve bereket sunar. 



Yeşim Arpat





Sonraki YazıSonraki Kayıt Önceki YazıÖnceki Kayıt Ana Sayfa

1 yorum:

  1. Merhaba Yeşim Hanım, 20 Mayıs diye başlıyor yazınız 20 Temmuz olduğu üst başlıktan anlaşılsa da belki düzeltmek istersiniz diye yazıyorum. Sevgiler, teşekkürler.

    YanıtlaSil