Güneş - Jüpiter, Plüton, Satürn Karşıtlığı

Temmuz ayının 3.haftası karşıtlıklarla dolu. Astrolojide gezegen karşıtlıkları iki farklı görüşü, uyumsuz iki fikri gösterir. Uzlaşıyla halledilebilecek konulardır.  

14 Temmuz'da Güneş - Jüpiter karşıtlığı var. 
Güneş ve Jüpiter birbiriyle dost oldukları için uzlaşmaları rahat olur. Jüpiter, vedik sistemde Yay burcunda, bilge, iyimser ve geniş gönüllü bir yapıdadır. Yay Jüpiter'inin fazla fanatik olma ihtimali de vardır. Tutturmadığımız ve farklı görüşlere açık olduğumuz sürece pozitif bir görünümdür. 

15 Temmuz'da ise Güneş - Plüton karşıtlığı var. 
Bu görünüm negatif manada güç savaşlarını işaret eder. Bazen de gizli savaşları, entrikaları gösterir. Otoriteye itiraz etmek, başkalarını tahakküm altına almak, baskın davranmak olasıdır. 
Pozitif manada ise cesur olmak, kontrollü davranmak, değişim için gerekli adımları atmaktır. 

20 Temmuz'da ise Güneş - Satürn karşıtlığı var. 
Bu görünüm yeniay esnasında da var olduğu için bu haftanın karşıtlıkları arasında en öne çıkanıdır. 25 Temmuz'a kadar da etkindir. 

Bu görünüm pozitif manada canımız istemese de zor işleri, angaryaları üstlenmek demektir. Öte yandan depresif olmak, yalnız hissetmek, sorumluluklarımızın artışını kabullenememek gibi de gelişebilir. Otoritenin (baba, devlet, yöneticiler, vb) baskısına maruz kalmaktır. Bedenin ağırlaşması da olasıdır. Kas, kemik ağrıları yüzünden yavaşlamak, hasta olarak güçten düşmek de mümkündür. Şimdiden biraz vitamin depolamakta fayda vardır. 


Yeşim Arpat

Sonraki YazıSonraki Kayıt Önceki YazıÖnceki Kayıt Ana Sayfa

0 yorum:

Yorum Gönder