Merkür Gerilemesinde Neler Olabilir?

Senede 3-4 defa gerileyen Merkür, gerilemesini 23 günde tamamlar ve gerilemeye başladığı noktadan itibaren yaklaşık 13 derece kadar geriye gider. Gerilemeleri daha uzun süren diğer gezegenlere nazaran Merkür gerilemesi genellikle büyük krizlere işaret etmez. Yine de Merkür gerilemesi esnasında Merkür'e ait arketip konularda hataların ortaya çıkması ihtimali artar - yani gecikmeler, iletişim kazaları, hesap hataları olasılıkları artar.  

Merkür gerilerken iletişim içerikli yenilikler için beklenmesi tavsiye edilir. Yani yeni bir web sayfası açmak, kitap yayınlamak, sözleşme yapmak için gerilemenin sonlanması beklenebiliyorsa daha uygundur. Merkür gerilerken toplantılara, randevulara gecikmek, seyahatin beklenenden uzun sürmesi, seyahat esnasında bazı aksilikler çıkması da olasıdır. Bu yüzden olası gecikmeleri telafi etmek adına randevularınız, seyahatleriniz için normalden daha erken yola koyulmanız tavsiye edilir. 

Merkür gerilemesinin pozitif tarafları da vardır. Eski tanıdıklar, uzun zamandır haber alamadığınız kişiler yeniden ortaya çıkabilir. Bu kişiler yeniden ortaya çıktığında ya istikrarlı bir biçimde bundan sonra hayatınızda yer alırlar ya da size işinize yarayacak bir bakış açısı kazandırmak üzere bir kere daha görünmüşlerdir. Merkür gerilerken beklenmedik bir aracı da ortaya çıkabilir ve size yeni bir iş, ilişki vb faydalar için aracılık eder ve sonra yeniden kaybolur.

Merkür gerilerken ilk kez tanıştığınız birinin hayatınızda uzun süre kalmama ihtimali vardır ve fakat tanışmanız başka faydalara vesile olacağı için önemlidir. Merkür gerilerken yeni bir ilişkiye başlanmaz diye net bir ifadeyle konuşamayız zira her ilişki ömürlük olmak durumunda olmadığı gibi başka bir şeye vesile olması itibariyle de bu ilişki önemli olabilir. Ayrıca Merkür gerilemesi de nihayetinde bir transittir ve transitler gerçekleşme zamanı gelmiş bir mevzuya engel de olmazlar. Buna dair şu yazımı okumanızı tavsiye ederim. 

Merkür gerilerken yarım kalmış projelerinizi canlandırmak da faydalıdır. Daha önce denediğiniz ve fakat sonuç alamadığınız işler bu sefer sonuç vermek üzere yeni bir perspektifle ve aradan geçen zamanda kazandığınız tecrübenin de katkısıyla yeniden hayatınıza daha verimli bir biçimde girebilir. 


yesimarpat@gmail.com



Sonraki YazıSonraki Kayıt Önceki YazıÖnceki Kayıt Ana Sayfa

0 yorum:

Yorum Gönder