Yengeç Burcu Aylık Burçlar Haziran 2016

5 Haziran 2016’daki İkizler burcundaki yeni ay, gökyüzünde bir kare açıya sebep olacak. Bu açıda Venüs, Ay ve Güneş’le kavuşarak Yeni Ay’da etkili olurken kare açının diğer üçlüsünü Başak burcundaki Jüpiter, Yay burcundaki Satürn ve Balık burcundaki Neptün oluşturacak. Oldukça kuvvetli bir yeniliğe işaret eden bu Yeni Ay’da Venüs Güneş’e çok yaklaşarak adeta yanıyor. Kendimizi bunalmış ve yorgun hissedebiliriz. Yengeç burcu için bu durum mecburi bir fazla mesai yapmaya sebep olacak. 3-6-9-12 evlerindeki durumlar genellikle yapmak istemediği ama mecbur kaldığı çalışma ortamına girmesine işaret ediyor.

20 Haziran’daki Yay burcunda, 6. evimizdeki dolunaya kadar devam edecek olan bu mecburi çalışmaya ay boyunca devam edecek olan Jupiter Pluto üçgeni destek olacak. Eğitim almak, öğrendiklerimizi uygulamak, iletişim kurmak için şanslı bir dönem. İlişkilerimizi düzeltmek, sevdiklerimizle arayı kapamak konusunda başarılıyız. Sevdiğimiz kişilerden desteklerimiz de var.  


Haziran boyunca, hatta Eylül ayı sonuna kadar devam edecek olan Satürn Neptün karesi hayal ettiğimiz tarzdaki yeni bir hayata yeni bir başlangıcı bize sağlamayacak. Yeni şeyler tecrübe etmek veya yeni bir hayat kurmaya dair beklentilerimize daha gerçekçi yaklaşmamız gerekecek. Bu ayın yeni ayındaki konular istediğimiz huzur ve konfor için aslında çalışmak ve emek vermek gerektiğini bize gösterecek.



Sonraki YazıSonraki Kayıt Önceki YazıÖnceki Kayıt Ana Sayfa

0 yorum:

Yorum Gönder