İkizler Burcu Aylık Burçlar Haziran 2016

5 Haziran 2016’daki İkizler burcundaki yeni ay, gökyüzünde bir kare açıya sebep olacak. Bu açıda Venüs, Ay ve Güneş’le kavuşarak Yeni Ay’da etkili olurken kare açının diğer üçlüsünü Başak burcundaki Jüpiter, Yay burcundaki Satürn ve Balık burcundaki Neptün oluşturacak. Oldukça kuvvetli bir yeniliğe işaret eden bu Yeni Ay’da Venüs Güneş’e çok yaklaşarak adeta yanıyor. Kendimizi zayıf düşmüş, enerjisi azalmış hissedebiliriz. İkizler burcu için bu durum mecburi beden disiplinine sebep olacak. Bedenimize iyi bakmamız gerekecek. 1-4-7-10 evlerindeki durumlar genellikle hayatımızın en önemli konularını, temel taşlarını gösterir. Bu durumda bu ay İkizler burcu için oldukça kritik. Bu ay yaşanacak pek çok şey hayatını derinden etkileyecek değişikliklere gebedir.   

20 Haziran’daki Yay burcunda, 7. evimizdeki dolunaya kadar devam edecek olan bu mecburi beden disiplini ay boyunca devam edecek olan Jupiter Pluto üçgeni destek olacak. Ev almak veya değiştirmek için şanslı bir dönem. Borç bulmak, kredi almak veya bir şekilde bu değişimi finanse etmek konusunda başarılıyız. Aileden yana şanslı desteklerimiz de var.  


Haziran boyunca, hatta Eylül ayı sonuna kadar devam edecek olan Satürn Neptün karesi hayal ettiğimiz tarzdaki kariyeri ve başarıyı bize sağlamayacak. Kariyerimiz, işimiz, sorumluluklarımıza dair beklentilerimize daha gerçekçi yaklaşmamız gerekecek. Bu ayın yeni ayındaki konular iş gündemini tetiklediyse daha makul olmamız gerekecek. Elde etmeyi düşündüğümüz o yukarı koltuklara kavuşmak için daha çok çaba sarf etmemiz gerektiğini anlayacağız.    
Sonraki YazıSonraki Kayıt Önceki YazıÖnceki Kayıt Ana Sayfa

0 yorum:

Yorum Gönder