Boğa Burcu Aylık Burçlar Haziran 2016

5 Haziran 2016’daki İkizler burcundaki yeni ay, gökyüzünde bir kare açıya sebep olacak. Bu açıda Venüs, Ay ve Güneş’le kavuşarak Yeni Ay’da etkili olurken kare açının diğer üçlüsünü Başak burcundaki Jüpiter, Yay burcundaki Satürn ve Balık burcundaki Neptün oluşturacak. 

Oldukça kuvvetli bir yeniliğe işaret eden bu Yeni Ay’da Venüs Güneş’e çok yaklaşarak adeta yanıyor. Rahatımız kaçıyor. Boğa burcu için bu durum mecburi bütçe disiplinine sebep olacak. Bütçemizi takipte tutabilmek adına lükslerimizden vazgeçmemiz gerekecek. 2-5-8-11 evlerindeki durumlar genellikle maddi güvenliğimizle ve yatırımlarımızla ilgilidir.


20 Haziran’daki Yay burcunda, 8. evimizdeki dolunaya kadar devam edecek olan bu mecburi mali disiplin ay boyunca devam edecek olan Jupiter Pluto üçgeni destek olacak. Şanslı bir yatırım yapacağız veya riskli bir pozisyondan kuvvetli biçimde çıkacağız bu ay. Bu aylık riskten yırtsak da ay boyunca, hatta Eylül ayı sonuna kadar devam edecek olan Satürn Neptün karesi hayal ettiğimiz tarzdaki büyük paraları ve gelirleri bize sağlamayacak. Kazancınızın yüksekliğine dair beklentilerinize daha gerçekçi yaklaşmanız gerekecek. Bu durumda harcamalarınızı kısmak daha mantıklı.   


Sonraki YazıSonraki Kayıt Önceki YazıÖnceki Kayıt Ana Sayfa

0 yorum:

Yorum Gönder