Koç Burcu Aylık Burçlar Haziran 2016

5 Haziran 2016’daki İkizler burcundaki yeni ay, gökyüzünde bir kare açıya sebep olacak. Bu açıda Venüs, Ay ve Güneş’le kavuşarak Yeni Ay’da etkili olurken kare açının diğer üçlüsünü Başak burcundaki Jüpiter, Yay burcundaki Satürn ve Balık burcundaki Neptün oluşturacak. 

Oldukça kuvvetli bir başlangıca işaret eden bu Yeni Ay’da Venüs Güneş’e çok yaklaşarak adeta yanıyor. Rahatımız kaçıyor. Koç burcu için bu durum yapmak istemediği ama mecbur kaldığı bir kişisel çabaya girmesine işaret ediyor. 3-6-9-12 evlerindeki durumlar genellikle istemeden yaptığımız ama zamanla kendimizi daha iyi hissettiğimiz mevzuları gösterir. 

20 Haziran’daki Yay burcunda, 9. evimizdeki dolunaya kadar devam edecek olan bu mecburi hizmetimize ay boyunca devam edecek olan Jupiter Pluto üçgeni destek olacak. Kudretli birinden destek alacağız veya daha az kudretli kişilerden büyük destekler alarak ilerliyoruz. Ay boyunca, hatta Eylül ayı sonuna kadar devam edecek olan Satürn Neptün karesi hayal ettiğimiz tarzdaki rahatı bize sağlamayacak. Romantik hayallere dair bir gerçeklerle yüzleşme etkisi sunacak.  


Sonraki YazıSonraki Kayıt Önceki YazıÖnceki Kayıt Ana Sayfa

0 yorum:

Yorum Gönder