Mars Yengeç Burcunda

Mars, savaşçı ve mücadeleci bir gezegendir. Kuvvetli bir Mars, savaşmamız gereken durumlarda savaşı kazanmamızı sağlayan özelliklere sahiptir. İyi bir komutan, iyi bir asker, iyi bir ordudur.

Mars, oldukça materyalist ve zorlu ortamların burcu Oğlak'ta ve kendi yönettiği Koç ve Akrep burçlarında kuvvetlidir. Bu burçlarda yerleşmiş Mars'ı olan kişilerin hep yapılacak işleri, verilmesi gereken bir mücadeleleri vardır. Ordu, adeta seferberliktedir. 

Venüs gibi Mars da dost olduğu bir gezegenin, Ay'ın burcunda, yani Yengeç burcunda düşüktür. Dost olduğu bir burçta düşük olan gezegen, her şeye rağmen mutludur, rahattır. Yani Mars'ı Yengeç burcunda olan kişiler, savaşta olmayan bir asker gibidir. 

Askerin savaşı yoksa mutsuzdur denemez elbette. Sadece oyalanan, barışçıl bir askerdir kendisi. Hırsla, mücadeleyle işi yoktur. Mars'ı Yengeç burcunda olan kişilerle beraber olmak çok da keyiflidir çünkü çok geniş ve tatlı tiplerdir. Siz ne derseniz size uyabilir. Yapmak istediği şeyleri değiştirmeniz ve onu yönlendirmeniz çok kolaydır. 'Evet' dedikleri şeyde, yani istedikleri şeyde çok da direnmezler. Başka bir şeyi de istemekte sakınca görmezler. Onlara sadece istemedikleri şeyi yaptırmak güçtür. 'Hayır' dedikleri durumlar konusunda çok dirençli olabilirler. Evet'lerinin gücü zayıf, Hayır'larının gücü ise çok kuvvetlidir. 

Mars'ı Yengeç'te olan kişilerin kimseyle bir alıp veremediği olmadığı, kimseyle rekabet etmediği gibi bu kişilerin hiç acelesi de yoktur. Onlara zamanlı, programlı iş yaptırmak güç olabilir. Acele etmeleri gereken durumlarda disiplinli davranamayabilirler. Sık sık uçak, otobüs kaçırabilirler.  Alarma geçmesi gereken tehlikeli durumların bile farkına varamayabilir. Oysa Mars'ı Oğlak'ta veya Koç'ta olan birinin önüne çıkmayın bile. Acilen bir savaşa gidiyordur, çok acelesi vardır. Sizinle uğraşacak hiç vakti yoktur.




Not: Tek bir astrolojik etkiden çok büyük ve genel çıkarımlar yapmamalısınız. Yukarıda bahsedilen etkiyi zayıflatan başka durumlarınız da olabilir. 



  


Sonraki YazıSonraki Kayıt Önceki YazıÖnceki Kayıt Ana Sayfa

0 yorum:

Yorum Gönder