YENGEÇ Burcu Temmuz 2015 Astroloji

Yengeç Burcu Temmuz 2015 Astroloji Yorumu:

Temmuz ayı, Yükselen Yengeç burcu için gelirini ve harcamalarını temsil eden 2. evinde Venüs Jüpiter kavuşumu ile açılıyor. Ayın ilk günlerinde tatlı bir alışveriş halinde olabilirsiniz. Çok istediğiniz şeyleri uygun fiyatlara alabilir veya çok iyi fiyata bir şeyinizi satabilirsiniz. Gelir ve giderlerinizde her iki yönde de bir artış vardır ama bunlar her türlü sizi iyi hissettirecek hareketlerdir.

2 Temmuz’da Oğlak burcunda bir dolunay var. Eşinizle, sevgilinizle veya sevdiğiniz kişiler ve ortaklarınızla hassas zamanlar yaşayabilirsiniz. Onlarla ilgili fark edeceğiniz bir durum sizi üzebilir veya onlara alınabilirsiniz. Haftanın geri kalanında İkizler burcundaki Merkür , Venüs , Neptün ve Uranüs’le uyumlu bir görünüm yapıyor olacak.  Çıkmak istediğiniz tatile çıkacak maddi ve manevi fırsatları yakalıyorsunuz. Uzaklara gidebilir, kafanızı istediğiniz gibi dinleyebilirsiniz. Gizli tuttuğunuz bir projenizde ise sürpriz iyi gelişmeler olabilir.

Temmuz ortalarına geldikçe Yengeç burcu için gökyüzünün etkisi sertleşmeye başlıyor. Venüs’ün Satürn’le karesi esnasında maddi kaygılarınız artabilir. Sevgilinizle, çocuklarınızla veya gençlerle aranızda münakaşalar baş gösterebilir. Güneş, Merkür ve Mars arka arkaya Pluto ile karşıt açı yaptığında eşinizle/sevgilinizle ilgili veya onu ilgilendiren bir konuda takıntılı hale gelebilirsiniz. Yeni bir ilişkiye girmek için aşırı uğraşabilir, bu uğurda inatçı ve kontrolsüz de olabilirsiniz. Beraber iş yaptığınız, ticaret yaptığınız kişilerle aranızda gerginlikler baş gösterebilir. Yine de hemen o aralar, Güneş ve Merkür, Satürn’den aldığı destekle sizi makul, mantıklı ve uzlaşmacı bir noktaya çeker.  16 Temmuz’da Yengeç burcundaki Yeni Ay da kabuğunuzu değiştirmeniz ve yenilenmeniz için size ışık tutacaktır.  

25 Temmuz’da 20 ayda bir gerçekleşen ve 6 Eylül’e kadar 40 gün sürecek olan Venüs gerilemesi başlayacak. Venüs, şanslı bir gezegen olduğu için dağıttığı şansı biraz kısabilir ama kendi başına zarar vermesi ancak mühim bir gezegeninizle etkileşim içindeyken olabilir. Yükselen Yengeçler için Haziran ve Temmuz ayı boyunca yaşadığı maddi rahatlığın ya da en azından iyimserliğin biraz azalacağı anlamına geliyor bu. Yine de Jüpiter’in de halen Aslan burcunda ve 2. Evinizde olması bu durumu tadınızın kaçması seviyesine indirmeyecektir. Venüs, Yükselen Yengeç burcunun 4. ve 11. Evini yönettiği için ve 2. evinde gerilediği için sadece bu dönemde evinizle, büyük bir yatırımla veya arkadaşlarınızla ilgili kararları Venüs gerilemesinden sonraya bırakmanızda fayda var. 

Venüs 8 yılda bir aynı burçta ve derecede geriler. 25 Temmuz – 6 Eylül 2015 arasındaki Venüs gerilemesi 2007 yılının yaz aylarındaki gerileme dönemiyle aynı derecelerde olacağı için o dönemdeki yaşadıklarınıza benzer temalar hayatınızda tekrar gündeme gelebilir. 

Yengeç Burcu'nun Temmuz 2015'e ait aylık burç yorumunu aşağıdaki videodan da izleyebilirsiniz.


Sonraki YazıSonraki Kayıt Önceki YazıÖnceki Kayıt Ana Sayfa

0 yorum:

Yorum Gönder