İKİZLER Burcu Temmuz 2015 Astroloji

Temmuz ayı, Yükselen İkizler için cesaretini, kişisel çabalarını, iletişimini ve becerilerini temsil eden 3. evinde Venüs, Jüpiter kavuşumu ile açılıyor. Ayın ilk günlerinde tatlı bir yoğunluk içinde olabilirsiniz. İşinizde başarılı olabilir, çok iyi satışlar ve toplantılar yapabilirsiniz. Etrafınızdaki kişilerle aranızda bir barış havası eser ve adeta herkesle büyük bir uyumla çalışmaya başlarsınız. Çok konuşabilir, çok yazışabilirsiniz ama tüm bunların sonuçlarını da çabucak alırsınız.

2 Temmuz’da Oğlak burcunda bir dolunay var. Zor ve ciddi meselelerinizle ilgili  işlerinizde hassas zamanlar yaşayabilirsiniz. Borç almak veya borcunuzu ödemek zorunda kalabilirsiniz. Ertelediğiniz zor bir meseleden kaçış olmadığını anlayabilirsiniz. Haftanın geri kalanında İkizler burcundaki Merkür, Venüs , Neptün ve Uranüs’le uyumlu bir görünüm yapıyor olacak.  Sosyal çevrenizden güzel haberler ve destekler alabilir, işinizde sizi mutlu eden bir gelişmeye imza atabilirsiniz. Bu güzel gelişme gelirinizi de artıracaktır.

Temmuz ortalarına geldikçe gökyüzünün etkisi sertleşmeye başlıyor. Venüs’ün Satürn’le karesi esnasında iş arkadaşlarınızla veya işle ilgili bir projenizle ilgili kaygılarınız artabilir. İş arkadaşlarınızla aranızda münakaşalar baş gösterebilir. Güneş, Merkür ve Mars arka arkaya Pluto ile karşıt açı yaptığında gelir ve giderleriniz konusunda takıntılı hale gelebilirsiniz. Yeni bir gelir fırsatını veya paranızı harcamak istediğiniz bir yatırımı gerçekleştirmek için aşırı uğraşabilir, bu uğurda inatçı ve kontrolsüz de olabilirsiniz. Bankacılarla, psikologlarla veya eski eşlerinizle aranızda gerginlikler baş gösterebilir. Yine de hemen o aralar, Güneş ve Merkür , Satürn’den aldığı destekle sizi makul, mantıklı ve uzlaşmacı bir noktaya çeker.  16 Temmuz’da Yengeç burcundaki Yeni Ay da maddi durumunuzu başka şekillerde geliştirmenin yolunu size bulduracaktır.

25 Temmuz’da 20 ayda bir gerçekleşen ve 6 Eylül’e kadar 40 gün sürecek olan Venüs gerilemesi başlayacak. Venüs, şanslı bir gezegen olduğu için dağıttığı şansı biraz kısabilir ama kendi başına zarar vermesi ancak mühim bir gezegeninizle etkileşim içindeyken olabilir. Yükselen İkizler için Haziran ve Temmuz ayı boyunca yaşadığı heyecanlı ve eğlenceli dönemin heyecanının eskisi kadar hızlı olmayacağı anlamına geliyor bu durum. Yine de Jüpiter’in de halen 3. Evinizde olması bu durumu tadınızın kaçması seviyesine indirmeyecektir. Venüs, Yükselen İkizler burcunun 5. ve 12. Evini yönettiği için ve 3. evinde gerilediği için sadece bu dönemde tatilinizle, sevgilinizle, çocuklarınızla, elektronik alet satın almayla ilgili kararları Venüs gerilemesinden sonraya bırakmanızda fayda var. 

İkizler Burcu'nun Temmuz 2015'e ait aylık burç yorumunu aşağıdaki videodan da izleyebilirsiniz.

Sonraki YazıSonraki Kayıt Önceki YazıÖnceki Kayıt Ana Sayfa

0 yorum:

Yorum Gönder