TERAZI Burcu Temmuz 2015 Astroloji

TERAZI BURCU Temmuz 2015 Astroloji Yorumu

Temmuz ayı, Yükselen Terazi burcu için dostlarını, popülerliğini ve kazançlarını temsil eden 11. evinde Venüs Jüpiter kavuşumu ile açılıyor. Ayın ilk günlerinde kazancınız artabilir. Bol bol sosyalleşir ve mühim kişilerle tanışabilirsiniz. Büyük bir hayat planınızı gerçekleştirmek için Temmuz ayının ilk günleri oldukça idealdir.

2 Temmuz’da Oğlak burcunda bir dolunay var. Ailenizle ilişkilerinizde hassas zamanlar yaşayabilirsiniz. Evinizle ilgili fark edeceğiniz bir durum sizi üzebilir veya aile bireylerinden birine alınabilirsiniz. Haftanın geri kalanında İkizler burcundaki Merkür; Venüs , Neptün ve Uranüs’le uyumlu bir görünüm yapıyor olacak.  Yeni projeler üretmek ve bunları gerçekleştirmenizde size yardımcı olacak ortaklar bulmak konusunda çok üretken olacaksınız. Zihniniz adeta bir makine gibi çalışırken rakipleriniz bile size destek vermeye başlayabilir.

Temmuz ortalarına geldikçe Terazi burcu için gökyüzünün etkisi sertleşmeye başlıyor. Venüs’ün Satürn’le karesi esnasında gereksiz pahalı bir şey satın alabilir veya kendinizi pahalı bir projeyle ilgili bir gündemin içinde bulabilirsiniz. Güneş, Merkür ve Mars arka arkaya Pluto ile karşıt açı yaptığında kariyerinizle ilgili bir konuda takıntılı hale gelebilirsiniz. Kariyerinizle ilgili riskler alabilir, yöneticilerinizle tartışabilirsiniz. Hayatınıza yeni temeller atmak ve belki de sadece huzur bulmak adına aşırı uğraşabilir, bu uğurda inatçı ve kontrolsüz de olabilirsiniz. Yine de hemen o aralar, Güneş ve Merkür, Satürn’den aldığı destekle Terazi burcunu makul, mantıklı ve uzlaşmacı bir noktaya çeker.  16 Temmuz’da Yengeç burcundaki Yeni Ay da inadı ve hırslarınızı bırakmanız ve kariyerinizi yeniden ve daha doğru değerlendirmeniz için size yardım edecektir.  

25 Temmuz’da 20 ayda bir gerçekleşen ve 6 Eylül’e kadar 40 gün sürecek olan Venüs gerilemesi başlayacak. Venüs, şanslı bir gezegen olduğu için dağıttığı şansı biraz kısabilir ama kendi başına zarar vermesi ancak mühim bir gezegeninizle etkileşim içindeyken olabilir. Yükselen Terazi burcu için Haziran ve Temmuz ayı boyunca yaşadığı sosyalliğin biraz azalacağı anlamına geliyor bu. Yine de Jüpiter’in de halen Aslan burcunda, 11. evinizde olması bu durumu tadınızın kaçması seviyesine indirmeyecektir. Venüs, Yükselen Terazi burcunun 1. ve 8. Evini yönettiği için ve 11. evinde gerilediği için sadece bu 40 günlük gerileme döneminde kendinize estetik veya kozmetik bir müdahalede bulunmamanızda fayda var. Önemli olmayan her türlü cerrahi operasyonu ve ciddi konularda vereceğiniz kararı Venüs gerilemesinden sonraya bırakmanızda fayda var. Venüs 8 yılda bir aynı burçta ve derecede geriler. 25 Temmuz – 6 Eylül 2015 arasındaki Venüs gerilemesi 2007 yılının yaz aylarındaki gerileme dönemiyle aynı derecelerde olacağı için o dönemdeki yaşadıklarınıza benzer temalar tekrar hayatınızda belirebilir.


Terazi Burcu'nun Temmuz 2015'e ait aylık burç yorumunu aşağıdaki videodan da izleyebilirsiniz.

Sonraki YazıSonraki Kayıt Önceki YazıÖnceki Kayıt Ana Sayfa

0 yorum:

Yorum Gönder