YAY Burcu Temmuz 2015 Astroloji

YAY BURCU Temmuz 2015 Astroloji Yorumu

Temmuz ayı, Yükselen YAY burcu için seyahatlerini, yeni fikirlerini, ticareti, yabancıları, eğitimini, hukuki meselelerini temsil eden 9. evinde Venüs Jüpiter kavuşumu ile açılıyor. Ayın ilk günlerinde size çok iyi gelecek bir seyahate çıkabilirsiniz. Yabancılarla şanslı ilişkilere girebilir, aşk konusunda iyimserliğiniz artabilir. Yeni bir tecrübe kazanmak istediğiniz herhangi bir konuda Temmuz ayının ilk günleri oldukça idealdir.

2 Temmuz’da Oğlak burcunda bir dolunay var. Gelir ve giderlerinizle ilgili hassas zamanlar yaşayabilirsiniz. Hesaplarınızla ilgili fark edeceğiniz bir durum sizi üzebilir veya boğaz ağrısı çekebilirsiniz. Haftanın geri kalanında İkizler burcundaki Merkür; Venüs, Neptün ve Uranüs’le uyumlu bir görünüm yapıyor olacak.  Hızlı bir gönül ilişkisine girebilir, yeni bir maceraya atılmak konusunda oldukça iyimser olursunuz. Uzlaşmacı, anlaşmacı, bilge, esprili ve biraz hayalperestsiniz.

Temmuz ortalarına geldikçe Yay burcu için gökyüzünün etkisi sertleşmeye başlıyor. Venüs’ün Satürn’le karesi esnasında bir uzmanla veya size bilgi desteği veren kişilerle tartışabilir veya kendinizi çetrefilli, gizliliğin ve kandırmacanın bol olduğu bir gündemin içinde bulabilirsiniz. Güneş, Merkür ve Mars arka arkaya Pluto ile karşıt açı yaptığında zor bir meselenizle, uzun zamandır sizi rahatsız eden bir meselenizde takıntılı hale gelebilirsiniz. Maddi konularda zorlanabilir, boyunuzu aşan borçlar almaya veya yatırımlar yapmaya kalkabilirsiniz. Para kazanmak adına aşırı uğraşabilir, bu uğurda inatçı ve kontrolsüz de olabilirsiniz. Yine de hemen o aralar, Güneş ve Merkür, Satürn’den aldığı destekle Yay burcunu makul, mantıklı ve uzlaşmacı bir noktaya çeker.  16 Temmuz’da Yengeç burcundaki Yeni Ay da inadı ve hırslarınızı bırakmanız ve mali meselelerinizi daha doğru değerlendirmeniz için size yardım edecektir.  

25 Temmuz’da 20 ayda bir gerçekleşen ve 6 Eylül’e kadar 40 gün sürecek olan Venüs gerilemesi başlayacak. Venüs, şanslı bir gezegen olduğu için dağıttığı şansı biraz kısabilir ama kendi başına zarar vermesi ancak mühim bir gezegeninizle etkileşim içindeyken olabilir. Yükselen Yay burcu için Haziran ve Temmuz ayı boyunca yaşadığı iyimserliğin ve yeni deneyimlerin biraz azalacağı anlamına geliyor bu. Yine de Jüpiter’in de halen Aslan burcunda, 9. evinizde olması bu durumu tadınızın kaçması seviyesine indirmeyecektir. Venüs, Yükselen Yay burcunun 11. ve 6. Evini yönettiği için ve 9. evinde gerilediği için sadece bu 40 günlük gerileme döneminde kazancınızı artırmaya yönelik yeni projeler, uzak ülkelere seyahatler, yeni bir dernek veya cemiyete destek vermek veya sağlığınızla ilgili yeni bir küre veya programa başlama kararı almamanızda fayda var. Beraber çalıştığınız veya servis aldığınız, servis alan müşteri olduğunuz her türlü konuda zorlanabilirsiniz. Venüs 8 yılda bir aynı burçta ve derecede geriler. 25 Temmuz – 6 Eylül 2015 arasındaki Venüs gerilemesi 2007 yılının yaz aylarındaki gerileme dönemiyle aynı derecelerde olacağı için o dönemdeki yaşadıklarınıza benzer temalar tekrar hayatınızda belirebilir.


Yay Burcu'nun Temmuz 2015'e ait aylık burç yorumunu aşağıdaki videodan da izleyebilirsiniz.

Sonraki YazıSonraki Kayıt Önceki YazıÖnceki Kayıt Ana Sayfa

0 yorum:

Yorum Gönder