AKREP Burcu Temmuz 2015 Astroloji

AKREP BURCU Temmuz 2015 Astroloji Yorumu

Temmuz ayı, Yükselen Akrep burcu için dostlarını, popülerliğini ve kazançlarını temsil eden 10. evinde Venüs Jüpiter kavuşumu ile açılıyor. Ayın ilk günlerinde yeni bir iş bulabilir veya terfi edebilirsiniz. Yöneticilerinizin takdirlerini toplayabilir, işinizdeki sorumluluk alanını genişletebilirsiniz. Yeni bir kariyere başlamak için Temmuz ayının ilk günleri oldukça idealdir.

2 Temmuz’da Oğlak burcunda bir dolunay var. Eş, dost, akrabalarınızla hassas zamanlar yaşayabilirsiniz. Hesaplarınızla ilgili fark edeceğiniz bir durum sizi üzebilir veya çevrenizdekilere darılabilirsiniz. Haftanın geri kalanında İkizler burcundaki Merkür; Venüs, Neptün ve Uranüs’le uyumlu bir görünüm yapıyor olacak.  Yeni projeler üretmek ve bunları gerçekleştirmenizde size yardımcı olacak ortaklar bulmak konusunda çok üretken olacaksınız. Zihniniz adeta bir makine gibi çalışırken eskiden beri çekiştiğiniz kişiler bile size destek vermeye başlayabilir.

Temmuz ortalarına geldikçe Akrep burcu için gökyüzünün etkisi sertleşmeye başlıyor. Venüs’ün Satürn’le karesi esnasında bir yöneticimizle tartışabilir veya işin içinden çıkması zor, karmaşık bir iş gündeminin içinde bulabilirsiniz. Güneş, Merkür ve Mars arka arkaya Pluto ile karşıt açı yaptığında yeni bir projeniz, eğitiminiz, becerilerinizle ilgili bir konuda takıntılı hale gelebilirsiniz. Yüksek hedeflerinize kavuşmakta zorlanan cesaretiniz veya yetenekleriniz oldugunu fark edebilir, çevrenizle tartışabilirsiniz. İletişim kurmak adına aşırı uğraşabilir, bu uğurda inatçı ve kontrolsüz de olabilirsiniz. Yine de hemen o aralar, Güneş ve Merkür, Satürn’den aldığı destekle Akrep burcunu makul, mantıklı ve uzlaşmacı bir noktaya çeker.  16 Temmuz’da Yengeç burcundaki Yeni Ay da inadı ve hırslarınızı bırakmanız ve yeteneklerinizi yeniden ve daha doğru değerlendirmeniz için size yardım edecektir.  

25 Temmuz’da 20 ayda bir gerçekleşen ve 6 Eylül’e kadar 40 gün sürecek olan Venüs gerilemesi başlayacak. Venüs, şanslı bir gezegen olduğu için dağıttığı şansı biraz kısabilir ama kendi başına zarar vermesi ancak mühim bir gezegeninizle etkileşim içindeyken olabilir. Yükselen Akrep burcu için Haziran ve Temmuz ayı boyunca yaşadığı kariyer şanslarının biraz azalacağı anlamına geliyor bu. Yine de Jüpiter’in de halen Aslan burcunda, 10. evinizde olması bu durumu tadınızın kaçması seviyesine indirmeyecektir. Venüs, Yükselen Akrep burcunun 12. ve 7. Evini yönettiği için ve 10. evinde gerilediği için sadece bu 40 günlük gerileme döneminde evlilik, ortaklık ve yeni bir iş kararı almamanızda fayda var. Tatile çıkmak veya insanlardan gizlemek istediğiniz konularda da zorlanabilirsiniz. Venüs 8 yılda bir aynı burçta ve derecede geriler. 25 Temmuz – 6 Eylül 2015 arasındaki Venüs gerilemesi 2007 yılının yaz aylarındaki gerileme dönemiyle aynı derecelerde olacağı için o dönemdeki yaşadıklarınıza benzer temalar tekrar hayatınızda belirebilir.


Akrep Burcu'nun Temmuz 2015'e ait aylık burç yorumunu aşağıdaki videodan da izleyebilirsiniz.

Sonraki YazıSonraki Kayıt Önceki YazıÖnceki Kayıt Ana Sayfa

0 yorum:

Yorum Gönder