BOĞA Burcu Temmuz 2015 Astroloji

Boğa Burcu Temmuz 2015 Astroloji Yorumu:

Temmuz ayı, Yükselen Boğa için yuvasını, ailesini, evini ve huzurunu temsil eden 4. evinde Venüs, Jüpiter kavuşumu ile açılıyor. Ayın ilk günlerinde evinizde ve ailenizde mutlu olaylar yaşanabilir, evinizde ve ailenizle mutluluğu bulabilirsiniz. Ev satın alabilir veya yeni bir eve taşınabilirsiniz. Ev eşyalarınızı yenileyebilirsiniz. Genel olarak hayattan memnuniyet duyacağınız birkaç gün sizi bekliyor.

2 Temmuz’da Oğlak burcunda bir dolunay var. Hocalarınızla, eğitiminizle, danıştığınız kimselerle olan işlerinizde hassas zamanlar yaşayabilirsiniz. Haftanın geri kalanında İkizler burcundaki Merkür, Venüs , Neptün ve Uranüs’le uyumlu bir görünüm yapıyor olacak.  Aile ve arkadaşlarınızdan güzel haberler ve destekler alabilir, sürpriz bir tatile çıkabilir ve gelirinizi artırmaya yönelik başarılı görüşme ve toplantılar yapabilirsiniz.

Temmuz ortalarına geldikçe gökyüzünün etkisi sertleşmeye başlıyor. Venüs’ün Satürn’le eşiniz veya sevdiğiniz kişiyle ilgili kaygılarınız artabilir. Onunla aranızda münakaşalar baş gösterebilir. Güneş, Merkür ve Mars arka arkaya Pluto ile karşıt açı yaptığında öfkeli sözler sarf edecek kadar takıntılı hale gelebilirsiniz. Yeni bir projenizi veya hayatınıza katmak istediğiniz bir yeniliği, bir seyahati gerçekleştirmek için aşırı uğraşabilir, bu uğurda inatçı ve kontrolsüz de olabilirsiniz. Aklına, bilgisine güvendiğiniz ve danıştığınız kişilerle aranızda gerginlikler baş gösterebilir. Yine de hemen o aralar, Güneş ve Merkür, Satürn’den aldığı destekle sizi makul, mantıklı ve uzlaşmacı bir noktaya çeker.  16 Temmuz’da Yengeç burcundaki Yeni Ay da kişisel çabalarınızın yönünü değiştirmenin yolunu size bulduracaktır.


25 Temmuz’da 20 ayda bir gerçekleşen ve 6 Eylül’e kadar 40 gün sürecek olan Venüs gerilemesi başlayacak. Venüs, şanslı bir gezegen olduğu için dağıttığı şansı biraz kısabilir ama kendi başına zarar vermesi ancak mühim bir gezegeninizle etkileşim içindeyken olabilir. Yükselen Boğaların Haziran ve Temmuz ayı boyunca yaşadığı heyecanlı ve eğlenceli dönemin heyecanının eskisi kadar hızlı olmayacağı anlamına geliyor bu durum. Yine de Jüpiter’in de halen 4. Evinizde olması bu durumu tadınızın kaçması seviyesine indirmeyecektir. Sadece bu dönemde evinizle, ailenizle ve işinizle ilgili kararları; görüntünüzü ve gardrobunuzu yenileme kararlarını veya konforunuzu artırmaya yönelik bir satın alma kararını Venüs gerilemesinden sonraya bırakmanızda fayda var.

Boğa Burcu'nun Temmuz 2015'e ait aylık burç yorumunu aşağıdaki videodan da izleyebilirsiniz.


Sonraki YazıSonraki Kayıt Önceki YazıÖnceki Kayıt Ana Sayfa

0 yorum:

Yorum Gönder