Başak Burcu Mart 2015: Eğlenmek Lazım

Image result for kids have fun
Başak Burcu Mart 2015
Başak Burcu Mart 2015 

Mart ayının en önemli olayları 17 Mart’taki Uranus -Pluto karesi ve 20 Mart’taki Balık burcundaki Güneş tutulması olacaktır. Bu aydan itibaren bir sene boyunca beraberliklerinizde yeni bir sayfa açmanız gerekecek. Korkularınızdan ve kontrollü davranışlarınızdan kurtulmak ve daha keyifli vakit geçirmek isteği sizi kemirirken kendi elinizle yaratıp ilerlettiğiniz şeylerden, kişisel işlerinizden, çocuklarınızla ilgili sorumluluklardan veya çeşitli gönül işlerinizden kopamamanız yüzünden ikilemlerde kalabilirsiniz. 


5 Mart’ta Başak burcunda bir dolunay var. Başak burcunun 1.evinde gerçekleşecek olan bu dolunay, ayın önemli olaylarına ilk ışığı tutabilir. Bu ayın önemli olayları da bedeniniz ve duygu durumunuzla ilgili. Dolunay, saklı bilgileri ve saklı duyguları açığa çıkarır. Sağlığınızla alakalı bir konuda biraz gerginlik yaşayabilirsiniz. Duygu durumunuzda bozulmalar, eskisinden daha hassas davrandığınız duygusal kırılmalar ve baş ağrıları yaşayabilirsiniz. 

17 Mart’taki Uranus -Pluto karesi son 2.5 yıldır etkiliydi. Bu ay son kez tam açıya girecekler. Başaklar olarak kontrolcülüğünüzü bırakmak, daha cesur olmak istiyordunuz ama bir yandan da çocuklarınızın, sevgilinizin sorumluluklarından kopamamanız yüzünden bocalıyordunuz. Eğlence anlayışınızın değiştiği, içinizin heyecanının öldüğünü hissediyor ve bundan uzaklaşmak istiyordunuz. Daha büyük maddi sorumluluklar aldığınız bu dönemde duygularınızın götürdüğü yere gitmek size mümkün gelmiyordu. İşte bu ikilemler bu ay bir kere daha isyankar bir biçimde açığa çıkabilir. Aynı gün yaşanacak olan Merkür-Satürn karesi de bunu yaparken çok zorlanabileceğinizi gördüğünüz ama hayatta bazı şeylere konforunuzu bozmadan varılamayacağını anladığınız, ciddi düşüncelerle dolu zamanlarınız olacak. 

17 Mart’taki karenin hemen ardından 20 Mart’ta, Balık burcunda bir Güneş tutulması yaşayacağız. Bu tutulma da Balık burcunun son derecesinde ve yeni astrolojik seneyle beraber olacağı için yepyeni bir sayfa açmaya işaret ediyor. 2007 Mart’ından beri Balık burcunda bir Güneş tutulması yaşamamıştık. Hayatınızda o dönemde neler yaşadıysanız ona benzer temalar kendini tekrar edebilir. Bu tutulma önümüzdeki bir yıl boyunca etkili olabilecek, eşinizle, sevgilinizle aranızı düzelteceğiniz, yapmak istediklerinize eşinizin/sevgilinizin de destek olacağı bir dönem vaat ediyor. İş ortaklıkları da bu güzel etkiden nasibini alacaktır. Venüs, ayın ilk yarısında 8.evinizde, Mars’la beraber ilerleyecek. Daha cesur, daha kontrollü ve daha güçlüsünüz. Finansal konularınızı çözebilir, borçlarınızı rahatlıkla ödeyebilirsiniz. Sevdiklerinizden hediyeler de alabilirsiniz. 3 Mart’ta Jupiter-Uranus üçgeni zamanı hayalini kurduğunuz bir şeye kavuşmak konusunda çok şanslısınız. Bir harcamanın sandığınızdan daha küçük bütçeyle hallolması da hoşunuza gidebilir. Uzaklara seyahat etmek, romantik ortamlarda bulunmak isteyebilirsiniz. 11 Mart’ta 8.evinizde gerçekleşecek olan Mars-Uranüs kavuşumu zamanı biraz fazla gözü kara ve hırslı olabilirsiniz. Bu durum da sizi bir süredir eğlencesinden, keyfinden mahrum kaldığınız hayatınızı değiştirmek için her türlü motivasyonu sağlıyor ama 7. evinizde gerçekleşecek olan Güneş tutulması, daha keyifli ve neşeli bir hayat için biraz toleranslı ve gerektiğinde alttan alabilir olmanız gerektiğini, keyifli zamanların yanınızda sevdikleriniz olmadan bir şeye yaramayacağını da fark ettirebilir. 

 24 Mart’ta Venüs-Neptün sekstili esnasında yeni bir merakınızla ilgilenmek için size eşinizden/sevdiğinizden bir destek gelebilir. 30 Mart’taki Venüs -Pluto  üçgeni esnasında da yeni tecrübeler elde etmek, yeni şeyler öğrenmek için gerekli motivasyonu kendinizde bulacaksınız.
Başak Burcu mart 2015, Başak Mart 2015, Mart ayı burç yorumları, Mart 2015 Burç yorumları, Aylık burç yorumları,
Sonraki YazıSonraki Kayıt Önceki YazıÖnceki Kayıt Ana Sayfa

0 yorum:

Yorum Gönder