İkizler Burcu Mart 2015 : En Kahraman

İkizler Burcu Mart 2015
İkizler Burcu Mart 2015 

Mart ayının en önemli olayları 17 Mart’taki Uranus -Pluto karesi ve 20 Mart’taki Balık burcundaki Güneş tutulması olacaktır. Bu aydan itibaren bir sene boyunca kariyerinizde yeni başlangıçlar ve yeni başarılara imza atabileceğinizi gösterirken hayatınızı idealleriniz doğrultusunda ve daha sosyal yaşamak isterken güvenlik ve güç de arayışınız yüzünden ikilemlerde kalabilirsiniz.  

5 Mart’ta Başak burcunda bir dolunay var. İkizler burcunun 4.evinde gerçekleşecek olan bu dolunay, ayın önemli olaylarına ilk ışığı tutabilir. Bu ayın önemli olayları da ailenizle ve evinizle ilgili gelişmeler. Dolunay, saklı bilgileri ve saklı duyguları açığa çıkarır. Aile içinde dönen bir olaydan haberdar olabilir ve duygusal bir zorlanma yaşayabilirsiniz. Eviniz ve ev halkıyla ilgili farkına varacağınız yeni bir duruma adapte olmanız da gerekebilir. Bir süredir İşinizle ilgili bir gelişme de huzurunuzu kaçırabilir.

17 Mart’taki Uranus-Pluto karesi son 2.5 yıldır etkiliydi. Bu ay son kez tam açıya girecekler. İkizler, ideallerini yaşamak istedikleri ama bir yandan da derin bir güvenlik ve tutku aramaları yüzünden bocalıyorlardı. Burada bir tercih yapmaları gerekiyordu. Güvenlik, güç ve para sahibi olmak onlara yeterince tatminkar gelmiyordu. Yaşamı daha hafife almak ve daha eğlenceli, daha zeki ve daha idealist işlerle uğraşmak istekleri bir kere daha krizli bir biçimde açığa çıkabilir.  Aynı gün yaşanacak olan Merkür-Satürn karesi de bunu yaparken çok zorlanabileceğinizi ama hayatta nasıl anılmak istiyorsanız o yönde adımlar atmak için ciddi kararlar almak zorunda kalacağınızı gösteriyor. 

Güneş Tutulması İkizler Burcunu Nasıl Etkiler?

17 Mart’taki karenin hemen ardından 20 Mart’ta, Balık burcunda bir Güneş tutulması yaşayacağız. Bu tutulma da Balık burcunun son derecesinde ve yeni astrolojik seneyle beraber olacağı için yepyeni bir sayfa açmaya işaret ediyor. 2007 Mart’ından beri Balık burcunda bir Güneş tutulması yaşamamıştık. Hayatınızda o dönemde neler yaşadıysanız ona benzer temalar kendini tekrar edebilir. Bu tutulma önümüzdeki bir yıl boyunca etkili olabilecek, kariyerinizi planlayacak, parlatacak ve sorumluluklarınızı artırmaya yönelik bir dönem olacaktır. Biraz daha fazla çalışabileceğiniz, amirlerinizle daha çok vakit geçireceğiniz zamanlar olacaktır. İtibarınızın çok mühim olduğuna karar verdiğiniz tutulma civarındaki günlerde aşırı çalışmaktan yorgun da düşebilirsiniz.

Venüs, ayın ilk yarısında 11.evinizde, Mars’la beraber ilerleyecek. Daha sosyal, daha uzun vadecisiniz ve artık daha büyük düşünüyorsunuz. Sosyal çevrenizden veya bir arkadaş ortamında tanıştığınız biriyle bir gönül ilişkisine girebilirsiniz. 3 Mart’ta Jupiter - Uranus  üçgeni zamanı bir satış, sözleşme, sunum, iletişim konularından yana şanslısınız.

11 Mart’ta 11.evinizde gerçekleşecek olan Mars-Uranüs kavuşumu zamanı aşırı sosyal ve ideallerinizi gerçekleştirmek uğruna aşırı hırslı olabilirsiniz. Bu durum da sizi güvenlik arayışından ibaret yaşam tarzınızdan kurtulmak için her türlü motivasyonu sağlıyor ama 10. Evinizde gerçekleşecek olan Güneş tutulması, idealleriniz peşinden koşabilmek için biraz daha çalışkan ve sorumluluk sahibi olmanız gerektiğini, o şeye ulaşmak için henüz gerekli sorumluluklara ulaşmadığınızı da fark ettirebilir.

24 Mart’ta Venüs - Neptün sekstilinde de size hayallerinizdeki iş fırsatını sunabilecek durumlar ortaya çıkabilir. 30 Mart’taki Venüs -Pluto üçgeni esnasında da hayallerinizi gerçekleştirecek motivasyonu kendinizde bulabileceksiniz.  

İkizler burcunun Mart 2015 dönemine ait burç yorumunu aşağıdaki videodan takip edebilirsiniz:




 İkizler Mart 2015, Aylık burçlar, Aylık burç yorumları, Mart 2015 astroloji
Sonraki YazıSonraki Kayıt Önceki YazıÖnceki Kayıt Ana Sayfa

0 yorum:

Yorum Gönder