Boğa Burcu Mart 2015 : Yeni Şeyler Söylemek Lazım

Boğa Burcu Mart 2015
Boğa Burcu Mart 2015 

Mart ayının en önemli olayları 17 Mart’taki Uranus-Pluto karesi ve 20 Mart’taki Balık burcundaki Güneş tutulması olacaktır. Bu ay büyük planlarınızı gerçekleştirmeye yardımcı olabilecek insanlarla tanışabilirsiniz. Hayatınızdaki duygu, motivasyon ve macera azlığı yüzünden duygusal olarak zorlanabilirsiniz.  

5 Mart’ta Başak burcunda bir dolunay var. Boğa burcunun 5.evinde gerçekleşecek olan bu dolunay, ayın önemli olaylarına ilk ışığı tutabilir. Bu ayın önemli olayları da çocuklarınızla veya kendi işinizle ilgili gelişmeler. Dolunay, saklı bilgileri ve saklı duyguları açığa çıkarır. Sevgilinizin veya çocuklarınızın çevirdiği işlerden haberdar olabilir ve duygusal bir zorlanma yaşayabilirsiniz. Kendi başınıza yaptığınız işler, hobi faaliyetlerinizle ilgili farkına varacağınız yeni bir duruma adapte olmanız da gerekebilir. Özgüveninizi sarsabilen, size kendinizi yetersiz hissettiren bir şey de yaşayabilirsiniz.

17 Mart’taki Uranus - Pluto karesi iki yıldır Boğaları yaptıkları işlerdeki duygu ve ihtiras eksikliği yüzünden zorluyordu zaten. 7. ve son kez tam kare açı yapacak olan Uranüs ve Pluto, yüreğinizin götürdüğü yere gitmeniz için bırakmanız gereken eski alışkanlıklara elveda demenize sebep olabilir. Aynı gün yaşanacak olan Merkür-Satürn karesi de bunu yaparken çok zorlanabileceğinizi ama uzun vadede daha iyi şeyler kazanmak için ciddi kararlar almak zorunda kalacağınızı gösteriyor. 

Güneş Tutulması Boğa Burcunu Nasıl Etkiler?

17 Mart’taki karenin hemen ardından 20 Mart’ta, Balık burcunda bir Güneş tutulması yaşayacağız. Bu tutulma da Balık burcunun son derecesinde ve yeni astrolojik seneyle beraber olacağı için yepyeni bir sayfa açmaya işaret ediyor. 2007 Mart’ından beri Balık burcunda bir Güneş tutulması yaşamamıştık. Hayatınızda o dönemde neler yaşadıysanız ona benzer temalar kendini tekrar edebilir. Bu tutulma önümüzdeki bir yıl boyunca etkili olabilecek geleceğimizi planlamaya, uzun vadeli hayat planlarımızı gerçekleştirmeye yönelik bir dönem olacaktır. Biraz daha fazla sosyalleşebileceğimiz, daha çok insan tanımak isteyebileceğimiz, zamanlar olacaktır. Kimi tanıdığınızın daha mühim olduğuna karar verdiğiniz tutulma civarındaki günlerde aşırı sosyalleşmekten yorgun da düşebilirsiniz.

Venüs, ayın ilk yarısında 12.evinizde, Mars’la beraber ilerleyecek. Daha araştırmacı, perde arkasında plan yapıcı, daha duygulu ve hayalperestsiniz. Hayatınıza aniden gizli saklı tutmak isteyebileceğiniz bir gönül ilişkisi  girebilir. 3 Mart’ta Jupiter-Uranus üçgeni zamanı sürpriz bir misafir, ev değiştirme, mülk edinme konularından yana şanslısınız.

11 Mart’ta 12.evinizde gerçekleşecek olan Mars-Uranüs kavuşumu zamanı aşırı hayalperest ve fedakar olabilirsiniz. Bu durum da sizi eski ihtirası az ve yavan işlerinizden kurtulmak için her türlü motivasyonu sağlıyor ama 11. Evinizde gerçekleşecek olan Güneş tutulması, ihtiras ve yeni bir yaşam felsefesi peşinden koşmanın iyi bir şey için bile olsa biraz daha çevre edinmeniz gerektiğini, o şeye ulaşmak için henüz gerekli kişilere ulaşmadığınızı da fark ettirebilir.

24 Mart’ta Venüs - Neptün sekstilinde de size hayat hedeflerinizi gerçekleştirebilecek kişilerle tanışabilirsiniz. 30 Mart’taki Venüs-Pluto üçgeni esnasında da yeni çevrenizde yerinizi sağlamlaştırmak konusunda harekete geçebilirsiniz.

Boğa burcunun Mart 2015 dönemine ait burç yorumunu aşağıdaki videodan da takip edebilirsiniz:


Boğa Burcu Mart 2015, Boğa Mart 2015, Aylık burçlar, Mart 2015 Burçlar
Sonraki YazıSonraki Kayıt Önceki YazıÖnceki Kayıt Ana Sayfa

0 yorum:

Yorum Gönder