Yengeç Burcu Mart 2015 : Yeni Başlangıçlar

Image result for new beginning
Yengeç Burcu Mart 2015

Yengeç Burcu Mart 2015 

Mart ayının en önemli olayları 17 Mart’taki Uranus -Pluto karesi ve 20 Mart’taki Balık burcundaki Güneş tutulması olacaktır. Bu aydan itibaren bir sene boyunca hayatınıza yeni bir anlam katabileceğinizi ve yeni bir yola çıkabileceğinizi gösterirken hayatınızın amaçlarını gerçekleştirmek isteğinizin sizi kemirmesinin yanı sıra bir beraberlik, bir eş, yanınıza bir yoldaş arayışınız yüzünden ikilemlerde kalabilirsiniz. 


5 Mart’ta Başak burcunda bir dolunay var. Yengeç burcunun 3.evinde gerçekleşecek olan bu dolunay, ayın önemli olaylarına ilk ışığı tutabilir. Bu ayın önemli olayları da kişisel eforlarınız ve yeteneklerinizle ilgili. Dolunay, saklı bilgileri ve saklı duyguları açığa çıkarır. Yakın çevrenizde dönen bir olaydan haberdar olabilir ve fikri bir zorlanma yaşayabilirsiniz. Çevrenizde farkına varacağınız yeni bir duruma adapte olmanız da gerekebilir. Bir süredir süregelen bir hesap denkleştirme durumu sizi gerebilir. Satış pazarlama gibi, müşteri ziyaret ve sunumlarında bazı şeyleri eksik bırakmanız sizi strese sokabilir. 

17 Mart’taki Uranus - Pluto karesi son 2.5 yıldır etkiliydi. Bu ay son kez tam açıya girecekler. Yengeçler olarak istediğiniz işi yapmak, istediğiniz kadar sorumluluk almak istiyordunuz ama bir yandan da derin bir beraberlik, ortaklık aramanız yüzünden bocalıyordunuz. Beraberliğiniz yapmak istediklerinize engel oluyor gibiydi. Burada bir tercih yapmanız gerekiyordu. Biriyle beraber olmak size yeterince tatminkar gelmiyordu. Yaşamdan daha büyük beklentileriniz vardı, İşte bu beklentiler bu ay bir kere daha isyankar bir biçimde açığa çıkabilir. Aynı gün yaşanacak olan Merkür-Satürn karesi de bunu yaparken çok zorlanabileceğinizi ama hayatta neyi deneyimlemek istiyorsanız ne tip heyecanlar arıyorsanız o yönde adımlar atmak için ciddi kararlar almak zorunda kalacağınızı gösteriyor. 

Güneş Tutulması Yengeç burcunu nasıl etkileyecek?
17 Mart’taki karenin hemen ardından 20 Mart’ta, Balık burcunda bir Güneş tutulması yaşayacağız. Bu tutulma da Balık burcunun son derecesinde ve yeni astrolojik seneyle beraber olacağı için yepyeni bir sayfa açmaya işaret ediyor. 2007 Mart’ından beri Balık burcunda bir Güneş tutulması yaşamamıştık. Hayatınızda o dönemde neler yaşadıysanız ona benzer temalar kendini tekrar edebilir. Bu tutulma önümüzdeki bir yıl boyunca etkili olabilecek, uzun vadeli planlar yapacağınız, seyahatlere çıkabileceğiniz, yeni bir eğitim alabileceğiniz, hukuki bir meselenizi halledebileceğiniz, yurtdışıyla alakalı işlerle meşgul olacağınız bir dönem olacaktır. Büyük resme odaklandığınız, daha spiritüel olduğunuz, detaylarla uğraşmak istemeyeceğiniz zamanlar olacaktır. Hayatınıza yenilikler sokmaya kesin kes karar verdiğiniz tutulma civarındaki günlerde sıkı bir filozof olabilir, bol bol kitap da okuyabilirsiniz. Venüs, ayın ilk yarısında 10.evinizde, Mars’la beraber ilerleyecek. Daha çalışkan, daha sorumlu ve daha iş bitiricisiniz. İş çevrenizden biriyle bir gönül ilişkisine girebilirsiniz. 

3 Mart’ta Jupiter - Uranus üçgeni zamanı bir maddi konularından yana şanslısınız. Çok istediğiniz bir şeyi çok uygun fiyata alabilirsiniz veya elinizdeki bir malı iyi bir fiyata satabilirsiniz. 11 Mart’ta 10.evinizde gerçekleşecek olan Mars-Uranüs kavuşumu zamanı işinizle ilgili sorumluluklarınızda aşırı hırslı olabilirsiniz. Bu durum da sizi beraberlik/ ortaklık arayışından ve bu uğurda verdiğiniz tavizlerden ibaret olduğunu düşündüğünüz yaşam tarzınızdan kurtulmak için her türlü motivasyonu sağlıyor ama 9. Evinizde gerçekleşecek olan Güneş tutulması, daha büyük bir hayat için biraz daha bilgili olmanız gerektiğini, o şeye ulaşmak için henüz gerekli bilgi birikimine ulaşmadığınızı da fark ettirebilir. 

24 Mart’ta Venüs - Neptün sekstilinde de size idealinizdeki tecrübeye veya bilgiye kavuşmanızı sağlayabilecek kişilerle tanışabilirsiniz. 30 Mart’taki Venüs -Pluto üçgeni esnasında da ideallerinizi gerçekleştirecek sosyal çevreye girebilir ve bu çevrede kendinize yer edinmek için gerekli motivasyonu kendinizde bulabileceksiniz.



 Yengeç Mart 2015, Aylık burçlar, Aylık burç yorumları, Mart 2015 Burçlar
Sonraki YazıSonraki Kayıt Önceki YazıÖnceki Kayıt Ana Sayfa

0 yorum:

Yorum Gönder