Koç Burcu Mart 2015: Hayallerini Takip Et

Koç Burcu Mart 2015

Mart ayının en önemli olayları 17 Mart’taki Uranus-Pluto karesi ve 20 Mart’taki Balık burcundaki Güneş tutulması olacaktır. Bu ay büyük olaylara sahne olabilir.

5 Mart’ta Başak burcunda bir dolunay var. Koç burcunun 6.evinde gerçekleşecek olan bu dolunay, ayın önemli olaylarına ışık tutabilir. Bu ayın önemli olayları da işinizle ilgili gelişmeler. Dolunay, saklı bilgileri ve saklı duyguları açığa çıkarır. İş yerinizde, iş arkadaşlarınızın çevirdiği işlerden haberdar olabilir ve duygusal bir zorlanma yaşayabilirsiniz.

17 Mart’taki Uranus-Pluto karesi iki yıldır Koçları kişiliklerine uygun bir kariyere sahip olmadıkları hissiyle zorluyordu zaten. 7. ve son kez tam kare açı yapacak olan Uranüs ve Pluto, işinizi bırakmanıza veya işle ilgili bir projenize elveda demenize sebep olabilir. Aynı gün yaşanacak olan Merkür-Satürn karesi de bunu yaparken çok zorlanabileceğinizi, ciddi kararlar almak zorunda kalacağınızı gösteriyor.  

Güneş Tutulması Koç burcunu nasıl etkiler?

17 Mart’taki karenin hemen ardından 20 Mart’ta, Balık burcunda bir Güneş tutulması yaşayacağız. Bu tutulma da Balık burcunun son derecesinde ve yeni astrolojik seneyle beraber olacağı için yepyeni bir sayfa açmaya işaret ediyor. 2007 Mart’ından beri Balık burcunda bir Güneş tutulması yaşamamıştık. Hayatınızda o dönemde neler yaşadıysanız ona benzer temalar kendini tekrar edebilir. Bu tutulma önümüzdeki bir yıl boyunca etkili olabilecek ruhumuza iyi gelecek şeyi aramaya, rüyalarımızı gerçekleştirmeye yönelik bir dönem olacaktır. Biraz daha gizli saklı, gözden ırak kalmak isteyebileceğimiz, psikolojik bir yara sarma dönemi olacaktır. Tutulma civarındaki günlerde yorgun olabilirsiniz. Çok uyuyabilirsiniz. Depresyona girmemeye dikkat edin.   

Venüs, ayın ilk yarısında 1.evinizde, Mars’la beraber ilerleyecek. Daha cesur, daha özgüvenli ve ataksınız. Karizmanız ve cazibeniz de artmıştır. Hayatınıza aniden bir sevgili girebilir. 3 Mart’ta Jupiter-Uranus üçgeni zamanı sürpriz aşk, yatırım ve riskli işlerden yana şanslısınız.

11 Mart’ta 1.evinizde gerçekleşecek olan Mars-Uranüs kavuşumu zamanı aşırı enerjik ve gözü kara olabilirsiniz. Bu durum da sizi eski köhne hayatınızdan kurtulmak için her türlü motivasyonu sağlıyor ama 12. Evinizde gerçekleşecek olan Güneş tutulması, istediğiniz şeyin peşinden koşmanın iyi bir şey için bile olsa biraz daha hazırlık ve araştırma yapmanız gerektiğini, o şeye ulaşmak için henüz her türlü donanıma hazır olmadığınızı gösteriyor.

24 Mart’ta Venüs - Neptün sekstilinde de daha çok para kazanmanın yollarını keşfedebilirsiniz. 30 Mart’taki Venüs-Pluto üçgeni esnasında da yeni kariyerinizi gerçekleştirmek, gelirinizi artırmak konusunda harekete geçebilirsiniz.

Koç Burcu Mart 2015 Aylık yorumlarına ait videoyu aşağıda bulabilirsiniz: 




 Koç Burcu Mart 2015, Koç Mart 2015, Aylık burç yorumları, Aylık burçlar
Sonraki YazıSonraki Kayıt Önceki YazıÖnceki Kayıt Ana Sayfa

0 yorum:

Yorum Gönder