YENGEÇ Burcu Şubat 2015


Yengeç Burcu Şubat 2015
Şubat ayının 11’ine kadar Merkür, zor meselelerinizi (örneğin ağır hastalık, ameliyat, işsizlik, travma, boşanma, gibi) borç ve alacaklarınızı temsil eden 8.evinizde gerilemeye devam edecek. Bu süreçte diğer gezegenlerin de 8.evinizdeki hareketleri bu konulardaki terslikleri düzeltmeye zaman zaman destek olacak, zaman zaman da tersliklerin artmasına sebep olacaktır. Hep ertelediğiniz bir borcu veya unuttuğunuz bir ödemeyi yapabilirsiniz. 


2 Şubat’taki Venüs Neptün kavuşumu birçok Yengeç’in 8.evinde gerçekleşeceği için yaşadığımız tersliklerden iyice kafamızın karışabileceği veya güven duygumuzu yitirebileceğimiz  birkaç güne işaret ederken aynı gün 8.evdeki Güneş’in 10. Evdeki Uranüs’le uyumunun sayesinde hiç beklemesek de, güven duygumuz oldukça zedelenmiş olsa bile bir amirimizden veya aile büyüğünden sürpriz bir destek alabileceğimizi de gösteriyor. Bu sayede adeta borçlar, ödemeler, zor meseleler, güven duygusunu kaybetmelerle boğuşurken sürpriz düzelmeler başlayabilir. İçine düştüğümüz depresif durumdan bize umut verecek bir ışık olacak adeta.  

5 Şubat’ta Merkür’ün Satürn’le uyumu, özellikle entelektüel konularla ilgili, aşk veya özgüvenle ilgili sorunumuzu halledebileceğimizi gösterirken 6 Şubat civarındaki Güneş-Jüpiter karşıtlığı bir harcamamızın amacından sapabileceğini ve para ile ilgili bir konuda birisiyle ters düşebileceğimiz birkaç güne işaret eder.

11 Şubat’ta  Merkür 8.evimizde ileri hareketine başlıyor. Bizi zorlayan, bize ağır gelen meselemizle ilgili yaşadığımız üç haftalık sorun çözülüyor. Sonunda meselenin kökenini kavrayabilir hale geliyoruz ve bunu çözmekte daha usta hale geliyoruz.

19 Şubat’ta Balık burcuna giriyoruz ve bir ay boyunca normalden iyimser oluyoruz. 20 Şubat’ta Mars ve Venüs Koç burcuna, 10. Evinize giriyor ve hemen birbirlerine kavuşuyorlar. İş hayatımızda deli bir hareketlilik başlıyor. Büyük sorumluluklar alabiliyoruz ve üstlendiğimiz her şey hemen gerçekleşsin istiyoruz. Belki de bunca zor meseleden sonra duygularımızı geride bırakıp bundan sonra yapılacaklara odaklanmak mantıklı da olabilir. Bekar Yengeçler için oldukça çapkın ve flörtçü geçebilecek bu dönemde yaşça veya mevkice olgun biriyle hızlı bir aşka da düşebiliriz.

Birkaç gün sonra her iki gezegen de Satürn’le uyumlu açı alarak hareketlerimizi ve tavırlarımızı daha olgun ve gerçekçi hale getiriyor ve yeni sorumluluklarımızı veya aşkımızı daha ağırdan almamızı sağlıyor. 26 Şubat’ta 9.evdeki Güneş ve Neptün kavuşumu da zaten yeni işlere dalma konusunda çekinceler duymamıza sebep olacaktır. Çıktığımız yolun aslında karmaşık bir yol olduğunu anlıyor ve bu kadar aceleye gelemeyeceğimizi anlıyoruz ve kendimizi akışa bırakıyoruz.
Sonraki YazıSonraki Kayıt Önceki YazıÖnceki Kayıt Ana Sayfa

0 yorum:

Yorum Gönder