ASLAN Burcu Şubat 2015

Aslan Burcu Şubat 2015
Ocak ayında gerilemeye başlayan Merkür, Şubat ayının 11’ine kadar sevgilimizi, ortağımızı, eşimizi, sevdiğimiz kişileri temsil eden 7.evimizde gerilemeye devam edecek. Bu süreçte diğer gezegenlerin de 7.evinizdeki hareketleri bu konulardaki terslikleri düzeltmeye zaman zaman destek olacak, zaman zaman da tersliklerin artmasına sebep olacaktır. Hep ertelediğimiz bir ortaklık, evlilik, biriyle beraber olma kararını alabiliriz. Eski sevgilimiz hayatımıza tekrar girebilir. Bu süreçte ertelenmiş veya eskiden yaşanmış şeyleri tekrar etmekte bir sakınca yok ama bu dönemde yeni başlayan ilişkilerin uzun süreli olmasını beklememeliyiz.

2 Şubat’taki Venüs Neptün kavuşumu birçok Aslan’ın 7.evinde gerçekleşeceği için yaşadığımız tersliklerden iyice kafamızın karışabileceği ve bu kafa karışıklığı yüzünden olmadık bir ilişkiye girebileceğimiz veya ilişkimizi olmadık meselelerle sonlandırabileceğimiz birkaç güne işaret ederken aynı gün 7.evdeki Güneş’in 9. Evdeki Uranüs’le uyumunun sayesinde hiç beklemesek de, sevdiklerimizle ilgili bocalamalarımızla meşgul olsak da tecrübeli birinden veya bir uzmandan sürpriz bir destek alabileceğimizi de gösteriyor. Bu kişiyi tanıyor olmamıza gerek de yok üstelik. Belki de televizyonda tam da bu konularla ilgili konuşan bir kişiydi ve onu dinlerken bazı şeyleri niye yaşadığımızı anlayabileceğiz.  Bu kişinin tavsiyelerine uyarak bu ilişkiler kördüğümümüzde sürpriz çözülmeler yaşanabilir.

5 Şubat’ta Merkür’ün Satürn’le uyumu, özellikle ailemizle ve evimizle ilgili veya  derin duygularımızla ilgili sorunumuzu halledebileceğimizi gösterirken 6 Şubat civarındaki Güneş-Jüpiter karşıtlığı sevdiklerimizle bizi bir kez daha karşı karşıya getirebilir. Ona tutamayacağımız sözler verebiliriz.

11 Şubat’ta  Merkür nihayet 7.evimizde ileri hareketine başlıyor. Sevdiğimiz kişiler ve sevgililerimizle ilgili yaşadığımız üç haftalık sorun çözülüyor.

19 Şubat’ta Balık burcuna giriyoruz ve bir ay boyunca duygusal olarak güvende hissetmek istiyoruz. 20 Şubat’ta Mars ve Venüs Koç burcuna, 9. evimize giriyor ve hemen birbirlerine kavuşuyorlar. Hayatımıza sokmak istediğimiz yenilikleri uygulama konusunda deli bir hareketlilik başlıyor. Öğrenci Aslanlar derslerinde daha başarılı hale geliyor. Çok pozitif oluyoruz ve macera peşinde koşmak istiyoruz. Belki de bunca ilişki sorunu yaşadıktan sonra sevgilimizle bir seyahate de çıkmak isteyebiliriz. Bekar Aslanlar için oldukça çapkın ve flörtçü geçebilecek bu dönemde yabancı biriyle hızlı bir aşka da düşebiliriz.


Birkaç gün sonra her iki gezegen de Satürn’le uyumlu açı alarak hareketlerimizi ve tavırlarımızı daha olgun ve gerçekçi hale getiriyor ve yeni projelerimizi veya ilişkimizi daha ağırdan almamızı sağlıyor. 26 Şubat’ta 8.evdeki Güneş ve Neptün kavuşumu da zaten duygularımız konusunda çekinceler duymamıza sebep olacaktır. Çıktığımız yolun aslında karmaşık bir yol olduğunu anlıyor ve bu kadar aceleye gelemeyeceğimizi anlıyoruz ve kendimizi akışa bırakıyoruz.
Sonraki YazıSonraki Kayıt Önceki YazıÖnceki Kayıt Ana Sayfa

0 yorum:

Yorum Gönder