İKİZLER Burcu Şubat 2015


İkizler Burcu Şubat 2015
Şubat ayının 11’ine kadar Merkür, yeni başladığınız projeleri, eğitimi, ticareti, yabancı ülkeler ve kişilerle olan işlerinizi, hukuki işlerinizi ve hayatın anlamını temsil eden 9.evinizde gerilemeye devam edecek. Bu süreçte diğer gezegenlerin de 9.evinizdeki hareketleri bu konulardaki terslikleri düzeltmeye zaman zaman destek olacak, zaman zaman da tersliklerin artmasına sebep olacaktır. Hep ertelediğiniz bir seyahate çıkabilirsiniz ama çıkmanız gereken yeni seyahatler ertelenmek durumunda kalabilir. Dersleriniz ve sınavlarınızda sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Bir işin neye yaradığını, işin içindeki büyük anlamı görmekte zorlanabilirsiniz. Detaylarda iyi olabilirsiniz ama bütün resmi görmekte zorlanabilirsiniz. Yaşadıklarınızı anlamlandırmakta zorlanabilirsiniz.   


2 Şubat’taki Venüs Neptün kavuşumu birçok İkizler’in 9.evinde gerçekleşeceği için yaşadığımız şeyleri anlamlandırmakta güçlük çekebileceğimiz, sınavlarımızdan, projelerimizden, seyahatlerimizden beklentilerimizi sıfırlayacağımız birkaç güne işaret ederken aynı gün 9.evdeki Güneş’in 11. Evdeki Uranüs’le uyumu ise tecrübeli birinden, bir öğretmenden sürpriz bir destek alabileceğimizi de gösteriyor. Bu sayede adeta zihnimiz durmuşken sürpriz düzelmeler başlayabilir.

5 Şubat’ta Merkür’ün Satürn’le uyumu rakiplerimizle ve iş arkadaşlarımızla sorunumuzu halledebileceğimizi gösterirken 6 Şubat civarındaki Güneş Jüpiter karşıtlığı kendi kendimize ilerlettiğimiz bir projenin hedefinden sapmış olmasının hoş karşılanmayacağı birkaç güne işaret eder.

11 Şubat’ta  Merkür 9.evimizde ileri hareketine başlıyor. Projelerimizle, derslerimizle, anlayamadığımız tüm şeylerle ilgili yaşadığımız üç haftalık sorun çözülüyor. Sonunda herşeyi kavrayabilir hale geliyoruz. Meğer hiç de gerizekalı değilmişiz :)

19 Şubat’ta Balık burcuna giriyoruz ve bir ay boyunca normalden daha çalışkan oluyoruz. 20 Şubat’ta Mars ve Venüs Koç burcuna, 11. Evinize giriyor ve hemen birbirlerine kavuşuyorlar. Sosyal hayatımızda deli bir hareketlilik başlıyor. Büyük hayat planları yapıyoruz ve her şey hemen gerçekleşsin istiyoruz. Belki de anlamakta zorlandığımız onca projeden sonra planlar yapmak mantıklı da olabilir.


Birkaç gün sonra her iki gezegen de Satürn’le uyumlu açı alarak uzun vadeli planlarımızı daha gerçekçi hale getiriyor ve daha ağırdan almamızı sağlıyor. 26 Şubat’ta 10.evdeki Güneş ve Neptün kavuşumu da zaten sorumluluk almak konusunda çekinmemize sebep olacaktır. Çıktığımız yolun aslında karmaşık bir yol olduğunu anlıyor ve bu kadar aceleye gelemeyeceğimizi anlıyoruz ve kendimizi akışa bırakıyoruz.
Sonraki YazıSonraki Kayıt Önceki YazıÖnceki Kayıt Ana Sayfa

0 yorum:

Yorum Gönder