TERAZİ Burcu Şubat 2015

Terazi Burcu Şubat 2015
Ocak ayında gerilemeye başlayan Merkür, Şubat ayının 11’ine kadar ilham perilerimizi, özgüvenimizi, eğlencemizi, yaşam sevincimizi, aşklarımızı, entelektüel çabalarımızı, çocukları ve gençleri, kendi başımıza yaptığımız tüm işleri temsil eden 5.evimizde gerilemeye devam edecek. Adeta oyuncağını kaybetmiş çocuklar gibi olabiliriz. Bu süreçte diğer gezegenlerin de 5. evdeki hareketleri bu konulardaki terslikleri düzeltmeye zaman zaman destek olacak, zaman zaman da tersliklerin artmasına sebep olacaktır. İşin iyi tarafı, hep ertelediğimiz bir kutlamayı düzenleyebiliriz. Çocuk sahibi olma kararını hep ertelediysek bu ara alabiliriz. Yarım kalmış hobi faaliyetlerimizi tamamlayabiliriz. Yarım kalmış başka keyifli işleri de tamamlayabiliriz.  Bu süreçte ertelenmiş veya eskiden yaşanmış şeyleri tekrar etmekte bir sakınca yok ama bu dönemde yeni başlayan hobilerin, eğlence ve zihinsel faaliyetlerin uzun süreli devamını beklememeliyiz.

2 Şubat’taki Venüs Neptün kavuşumu birçok Terazi’nin 5.evinde gerçekleşeceği için yaşadığımız eğlenememe, mutlu olamama, zihinsel olarak ilerleyememe tersliklerinden iyice kafamızın karışabileceği ve bu kafa karışıklığı yüzünden olmadık bir gönül ilişkisine, riskli bir yatırıma girebileceğimiz veya mevcut ilişkimizi, yatırımımızı veya faaliyetimizi olmadık sebeplerle sonlandırabileceğimiz birkaç güne işaret ederken aynı gün 5.evdeki Güneş’in 7. evdeki Uranüs’le uyumunun sayesinde hiç beklemesek de, bunca kalp çarpıntımız içinde sevdiğimiz birinden sürpriz bir destek alabileceğimizi de gösteriyor.

5 Şubat’ta Merkür’ün Satürn’le uyumu, özellikle bütçemizi yoluna koyabileceğimizi gösterirken 6 Şubat civarındaki Güneş - Jüpiter karşıtlığı heyecanlı gönül işlerimizin büyük hayat planlarımıza uygunsuzluğu ile bizi bir kez daha  karşı karşıya getirebilir. Gündemimizde çocuklarla, gençlerle veya riskli yatırımlarla ilgili bir mevzu varsa o konuda da gereksiz iyimserlikler içine girebiliriz.

11 Şubat’ta  Merkür nihayet 5.evimizde ileri hareketine başlıyor. Gönülden yaptığımız, kendi başına hallettiğimiz işlerle ilgili yaşadığımız üç haftalık sorun çözülüyor. Oyuncağımıza ve yaşam sevincimize yeniden kavuşuyoruz. 

19 Şubat’ta Balık burcuna giriyoruz ve takip eden bir ay boyunca iş yerinde daha çok vakit geçirmemiz gerekecek. 20 Şubat’ta Mars ve Venüs Koç burcuna, 7. evimize giriyor ve hemen birbirlerine kavuşuyorlar. Sevdiğimiz kişiler konusunda deli bir hareketlilik başlıyor. Kendimize yeni bir aşk bulabiliriz. Sevdiklerimize karşı ilgi gösteriyoruz. Belki de bunca heyecanlı şeyden sonra sevmek ve sevilmek bize iyi gelecektir . Bekar Teraziler için oldukça çapkın ve flörtçü geçebilecek bu dönemde hızlı bir evlilik kararı da almamız mümkün.


Birkaç gün sonra her iki gezegen de Satürn’le uyumlu açı alarak hareketlerimizi ve tavırlarımızı daha olgun ve gerçekçi hale getiriyor ve bu kadar çabuk sevme durumlarını sorgulamamızı sağlıyor. 26 Şubat’ta 6.evdeki Güneş ve Neptün kavuşumu da zaten yapmamız gereken şeyler konusunda çekinceler duymamıza sebep olacaktır. Çıktığımız yolun aslında karmaşık bir yol olduğunu anlıyor ve sevmenin bu kadar aceleye gelemeyecek bir konu anlıyoruz ve kendimizi akışa bırakıyoruz.
Sonraki YazıSonraki Kayıt Önceki YazıÖnceki Kayıt Ana Sayfa

0 yorum:

Yorum Gönder