AKREP Burcu Şubat 2015

Akrep Burcu Şubat 2015

Ocak ayında gerilemeye başlayan Merkür, Şubat ayının 11’ine kadar evimizi, ev eşyalarımızı,  ailemizi, aile bildiğimiz yakınlarımızı, annemizi, derin duygularımızı ve midemizi temsil eden 4.evimizde gerilemeye devam edecek. Yaşamımızın en mahrem konularında, derin duygularımızda dalgalanmalar yaşayabiliriz. Özel hayatımız konusunda hiç istemesek de konuşmak zorunda kalabiliriz.


Bu süreçte diğer gezegenlerin de 4. evdeki hareketleri bu konulardaki terslikleri düzeltmeye zaman zaman destek olacak, zaman zaman da tersliklerin artmasına sebep olacaktır. İşin iyi tarafı, hep ertelediğimiz bir ev tadilatı, ev eşyası alımı, ev taşınması, alımı/satımı gibi konuları çözebiliriz. Yarım kalmış bir aile işini tamamlayabiliriz. Bu süreçte ertelenmiş veya eskiden yaşanmış şeyleri tekrar etmekte bir sakınca yok ama bu dönemde yeni başlayan ev, yuva ve özel hayatımızla ilgili faaliyetlerin uzun süreli devamını beklememeliyiz.

2 Şubat’taki Venüs Neptün kavuşumu birçok Akrep’in 4.evinde gerçekleşeceği için yaşadığımız aile ve ev durumlarıyla alakalı tersliklerinden iyice kafamızın karışabileceği ve bu kafa karışıklığı yüzünden olmadık bir ev harcamasına veya aile kavgasına girebileceğimiz veya midemizi bozabileceğimiz birkaç güne işaret ederken aynı gün 4.evdeki Güneş’in 6. evdeki Uranüs’le uyumunun sayesinde hiç beklemesek de, bunca temel sorunlarımızın içinde bir düzen arayışımızın gerçekleşebileceğini de gösteriyor.

5 Şubat’ta Merkür’ün Satürn’le uyumu, son haftalardaki sorunlarımızı makul ve disiplinli bir biçimde yoluna koyabileceğimizi gösterirken 6 Şubat civarındaki Güneş -Jüpiter karşıtlığı ailemizle veya evimizle ilgili yaşadığımız sorunların işimize de yansıyabileceği ihtimaline dikkat çekiyor. Özel meselelerimize fazla odaklanmış olmamız bir amirimizin hoşuna gitmeyebilir. 

11 Şubat’ta  Merkür nihayet 4.evimizde ileri hareketine başlıyor ve bunca özel meselemiz, akrabamız ve evimizle ilgili işlerle yaşadığımız üç haftalık sorun çözülüyor.

19 Şubat’ta Balık burcuna giriyoruz ve takip eden bir ay boyunca rahat bir nefes alacağız. Adeta yaşam sevincimiz geri yerine gelecek. 20 Şubat’ta Mars ve Venüs Koç burcuna, 6. evimize giriyor ve hemen birbirlerine kavuşuyorlar. İş yerimizde deli bir hareketlilik başlıyor. İş ortamında tanıştığımız birinden hoşlanmaya başlayabiliriz. Rekabetçi bir ortama girebilir ve bu ortamda çekişmekten büyük bir keyif de alabiliriz. Spor yapmaya başlayabiliriz. Belki de bunca derin meseleden sonra biraz çalışmak ve hareket etmek  bize iyi gelecektir. Bu dönemde hızlı bir iş değişikliği kararı almamız da çok mümkün.


Birkaç gün sonra her iki gezegen de Satürn’le uyumlu açı alarak hareketlerimizi ve tavırlarımızı daha olgun ve gerçekçi hale getiriyor ve iş konusunda bu kadar çabuk karar vermemizi sorgulamamızı sağlıyor. 26 Şubat’ta 5.evdeki Güneş ve Neptün kavuşumu da zaten gerçekten bizi heyecanlandıran şeyin ne olduğu konusunda çekinceler duymamıza sebep olacaktır. Çıktığımız yolun aslında karmaşık bir yol olduğunu anlıyor ve iş kararlarının bu kadar aceleye gelemeyecek bir konu anlıyoruz ve kendimizi akışa bırakıyoruz.

https://www.youtube.com/watch?v=8S3vsP7D8bU&list=PL0WAz90wWEO7Ri0_u0Zs1ihjaUeQbHtF7&index=7

Sonraki YazıSonraki Kayıt Önceki YazıÖnceki Kayıt Ana Sayfa

0 yorum:

Yorum Gönder