BAŞAK Burcu Şubat 2015

Başak Burcu Şubat 2015
Ocak ayında gerilemeye başlayan Merkür, Şubat ayının 11’ine kadar rakiplerimizi, borçlarımızı, sağlığımızı, iş arkadaşlarımızı ve iş/ofis ortamımızı temsil eden 6.evimizde gerilemeye devam edecek. Bu süreçte diğer gezegenlerin de 6. evdeki hareketleri bu konulardaki terslikleri düzeltmeye zaman zaman destek olacak, zaman zaman da tersliklerin artmasına sebep olacaktır. İşin iyi tarafı, hep ertelediğimiz bir tedaviyi uygulama kararı alabiliriz. Yarım kalmış tedavi veya kürümüzü tamamlayabiliriz. Yarım kalmış başka düzenleme gerektiren işleri tamamlayabiliriz.  Bu süreçte ertelenmiş veya eskiden yaşanmış şeyleri tekrar etmekte bir sakınca yok ama bu dönemde yeni başlayan işlerin, rutinlerin veya sağlık programlarının, diyetlerin uzun süreli devamını beklememeliyiz.

2 Şubat’taki Venüs Neptün kavuşumu birçok Başak’ın 6.evinde gerçekleşeceği için yaşadığımız sağlık/iş/düzen kuramama tersliklerinden iyice kafamızın karışabileceği ve bu kafa karışıklığı yüzünden olmadık bir tedaviye, düzene, iş programına veya işe girebileceğimiz veya mevcut işimizi olmadık sebeplerle sonlandırabileceğimiz birkaç güne işaret ederken aynı gün 6.evdeki Güneş’in 8. Evdeki Uranüs’le uyumunun sayesinde hiç beklemesek de, işimizle veya sağlığımızla ilgili bocalamalarımızla meşgul olsak da güvendiğimiz birinden veya uzman bir doktordan sürpriz bir destek alabileceğimizi de gösteriyor.

5 Şubat’ta Merkür’ün Satürn’le uyumu, özellikle kişisel çabalarımıza dayalı işlerimizi yoluna sokabileceğimizi gösterirken 6 Şubat civarındaki Güneş Jüpiter karşıtlığı iş arkadaşlarımızla veya rakiplerimizle bizi bir kez daha karşı karşıya getirebilir. Onlara tutamayacağımız sözler vererek düzen tutturamama problemlerimizi iyice körükleyebiliriz. Gündemimizde sağlığımızla ilgili bir mevzu varsa o konuda da gereksiz iyimserlikler içine girebiliriz.

11 Şubat’ta  Merkür nihayet 6.evimizde ileri hareketine başlıyor. İşimiz, iş arkadaşlarımız, günlük işlerimiz veya sağlığımızla ilgili yaşadığımız üç haftalık sorun çözülüyor.

19 Şubat’ta Balık burcuna giriyoruz ve bir ay boyunca sevdiğimiz kişilerle daha çok vakit geçirmek istiyoruz. 20 Şubat’ta Mars ve Venüs Koç burcuna, 8. evimize giriyor ve hemen birbirlerine kavuşuyorlar. Zor meselelerimizi çözme konusunda deli bir hareketlilik başlıyor. Sevgilimizle ilişkimizi bir aşama ileriye taşıyabiliriz. Evlenme kararı alabiliriz. Çok pozitif oluyoruz ve herkese kolayca güven duyuyoruz. Çevremizdekilere borç verme konusunda oldukça bonkör davranıyoruz. Çünkü onlara sonsuz güveniyoruz. Belki de bunca iş sorunu yaşadıktan ve iş ortamında problemler yaşadıktan sonra çevremizdekilere güvenmek ve bir süre zor konularda kendimizi kaybetmek istemeyebiliriz. Bekar Başaklar için oldukça çapkın ve flörtçü geçebilecek bu dönemde esrarengiz biriyle tutkulu ve hızlı bir aşka da düşebiliriz.


Birkaç gün sonra her iki gezegen de Satürn’le uyumlu açı alarak hareketlerimizi ve tavırlarımızı daha olgun ve gerçekçi hale getiriyor ve insanlara bu kadar çabuk gönlümüzü ve güvenimizi kazanma durumlarını sorgulamamızı sağlıyor. 26 Şubat’ta 7.evdeki Güneş ve Neptün kavuşumu da zaten ilişkilerimiz konusunda çekinceler duymamıza sebep olacaktır. Çıktığımız yolun aslında karmaşık bir yol olduğunu anlıyor ve güven duygusunun bu kadar aceleye gelemeyecek bir konu anlıyoruz ve kendimizi akışa bırakıyoruz.
Sonraki YazıSonraki Kayıt Önceki YazıÖnceki Kayıt Ana Sayfa

0 yorum:

Yorum Gönder