BOĞA Burcu Şubat 2015


Boğa Burcu Şubat 2015
Ocak ayında gerilemeye başlayan Merkür, kariyerinizi, sorumluluklarınızı ve itibarınızı temsil eden 10.evinizde, 11 Şubat'a kadar gerilemeye devam edecek. Bu süreçte diğer gezegenlerin de 10.evinizdeki hareketleri bu konulardaki terslikleri düzeltmeye zaman zaman destek olacak, zaman zaman da tersliklerin artmasına sebep olacaktır. Eski bir amirinizle tekrar temasa geçebilirsiniz, eski iş yerinize geri dönebilirsiniz. İşimizle ilgili meseleleri çözdükten sonra kendimizi gözden ırak yaşadığımız tutkularımıza kaptırıyoruz.


2 Şubat’taki Venüs Neptün kavuşumu birçok Boğa’nın 10.evinde gerçekleşeceği için işyerindeki olaylardan kendimizi soyutlayabileceğimiz, işimizden beklentilerimizi sıfırlayacağımız birkaç güne işaret ederken aynı gün 10.evdeki Güneş’in 12. Evdeki Uranüs’le uyumu ise bir amirimizden sürpriz bir destek alabileceğimizi de gösteriyor. Adeta işimizde her şey ters gidiyor sanırken sürpriz düzelmeler başlayacak.

5 Şubat’ta Merkür’ün Satürn’le uyumu sevgilimizle sorunumuzu konuşarak halledebileceğimizi gösterirken 6 Şubat civarındaki Güneş  Jüpiter karşıtlığı rahatımıza düşkünlüğümüzün ve biraz tembel oluşumuzun işimizde hoş karşılanmayacağı birkaç güne işaret eder.

11 Şubat’ta  Merkür 10.evimizde ileri hareketine başlıyor. İşinizle, amirlerinizle ilgili yaşadığınız üç haftalık sorun çözülüyor. Elenmesi gereken sorumluluklarınız da eleniyor.


19 Şubat’ta Balık burcuna giriyoruz ve bir ay boyunca normalden daha sosyal oluyoruz. 20 Şubat’ta Mars ve Venüs Koç burcuna, 12. Evinize giriyor ve hemen birbirlerine kavuşuyorlar. İç dünyamızda fırtınalar kopuyor. İhtiraslı, tutkulu ve aşk ve ilgi delisi de oluyoruz ama bunu etrafa çaktırmadan yapıyoruz. Gizli bir aşkımız, bir tutkumuz var ve tamamen onun etkisi altındayız. Belki de işimizle ilgili yaşadığımız onca dramadan sonra tatile çıkmaya karar verebiliriz. 

Birkaç gün sonra her iki gezegen de Satürn’le uyumlu açı alarak bu kadar uçmamıza ve kendimizi yaralamamıza engel oluyor. Bizi dinlendiriyor ve ayaklarımızı yere bastırıyor. 26 Şubat’ta 11.evdeki Güneş ve Neptün kavuşumu da zaten ateşimizi indirmeye ve bizi dinlendirmeye yetecektir. Çıktığımız yolun aslında karmaşık bir yol olduğunu anlıyor ve bu kadar buhrana gelemeyeceğimizi anlıyoruz ve kendimizi akışa bırakıyoruz.

Sonraki YazıSonraki Kayıt Önceki YazıÖnceki Kayıt Ana Sayfa

0 yorum:

Yorum Gönder