Haftalık Astroloji: 2 - 8 Haziran 2014

Bu hafta Venüs Boğa burcunda, kendi burcunda ve oldukça kuvvetlidir. 4 Haziran’da Boğa burcundaki Venüs ile Balık burcundaki Neptün arasında atmışlık, uyumlu bir açı var. Her iki gezegen de kendi burcunda. Her iki gezegen de uyumun, barışın ve huzurun habercisidir. Maddi konularda ve romantik ilişkilerde bir rahatlama yaşatacak hepimize.

6 Haziran’da İkizler burcundaki Güneş ile Koç burcundaki Uranüs arasında atmışlık, uyumlu bir açı daha var. Bu açı da sürpriz ama hayırlı gelişmelerin habercisidir. 

Merkür, 7 Haziran’da Yengeç burcunda gerilemeye başlayacak. Genel olarak ev, ev eşyası ve dekorasyonu, eve ait sistemlerde, aile içi ilişkilerde sorunlar çıkarabilir. Yine de Merkür’ün seni hangi konuda özellikle etkileyeceğini kişisel doğum haritandan anlayabilirsin. 

8 Haziran’da da Boğa burcundaki Venüs ile Oğlak burcundaki Pluto arasında üçgen, uyumlu açı olacak. Bu da maddi ve romantik rahatlamaların aynı zamanda dönüştürücü ve değiştirici gücüne işaret edecek.

Bu sefer haftalık bir burç yorumu da yayınladım ama sandığımdan çok daha fazla zaman aldı. Sanırım haftalık olarak düzenli şeyler hazırlayamayacağım.  Biraz yorucu geldi. Bakalım.

Önce yükselen burcunu okumalısın.

Kişisel yorumlar almak için: yesimarpat@gmail.com


Koç Burcu
Bu hafta Boğa burcunda, 2. Evine düşen Venüs ile Balık burcunda, 12. evindeki Neptün’ün tatlı bir açısı var. Bir ilhamın, bir keyfin uğruna para harcamaktan kaçınmayacaksın. Bu günlerde para senin için çok mühim değil ve ayrıca zaten bir şekilde bu keyfin için, ya da kafa rahatlığın için bu para bir şekilde bulunuyor. Çok istediğin, belki de pahalı bir konser veya gösteri bu.

Daha sonra İkizler Burcunda, 3. Evinde seyreden Güneş ile  Koç burcunda 1. Evinde seyreden Uranüs arasında da tatlı bir açı var. Üzerinde çalıştığın bir projeye oldukça farklı bir yaklaşımın olabilir. Kardeşlerin veya sık görüştüğün kişiler seni şaşırtabilir. Değişik yaklaşımlar, değişik uygulamalarla karşı karşıya kalabilirsin.  Birden özgür kalmak isteyebilirsin. Hesap kitap yapmaktan, makul ve mantıklı yaklaşımlardan kendini bir süre alıkoymak isteyebilirsin. Stimülasyona ihtiyacın var.

7 Haziran’da Merkür, 4. Evinde geriliyor. Evinde birtakım aksaklıklar olabilir. Beyaz eşyaların bozulabilir. Tesisatlar kırılabilir.

8 Haziran’da ise Boğa burcunda 2. Evinde düşen Venüs ile Oğlak burcunda 10. Evinde yerleşmiş Pluto ile tatlı bir açı var. Bu, mali durumun için oldukça şanslı bir açıdır. Kariyerinde büyük ve derin bir değişim içerisindeydin bir süredir. Bunun maddi karşılığını görebileceğin ya da büyük bir özgüven hissi yaşayacağın günler seni bekliyor.  Kariyerinle ilgili köklü bir gelişme çok kolay bir şekilde gerçekleşiyor.


Boğa Burcu
Bu hafta Boğa burcunda, 1. Evine düşen Venüs ile Balık burcunda, 11. evindeki Neptün’ün tatlı bir açısı var. Arkadaş çevrende oldukça popüler olacağın günler. Herkes peşinde adeta. Herkes seninle görüşmeye çalışıyor. Hayallerini gerçekleştirmek için de oldukça uygun fırsatlar geçiyor eline.

Daha sonra İkizler Burcunda, 2. Evinde seyreden Güneş ile  Koç burcunda 12. Evinde seyreden Uranüs arasında da tatlı bir açı var. Bir tatil fırsatı için ani bir masraftan kaçınmayacaksın. Oldukça değişik, egzantrik bir tatil satın alabilirsin. Parasal durumun seni şaşırtabilir. Ani bir para kazanma fırsatı çıkabilir. Bu fırsat adeta kapalı bir yerden, gizli kalmış bir köşeden çıkıp seni buluyor. 

7 Haziran’da Merkür, 3. Evinde geriliyor. Elektronik eşyaların, bilgisayarın ve telefonun bozulabilir. Araban masraf çıkartabilir.

8 Haziran’da ise Boğa burcunda 1. Evinde düşen Venüs ile Oğlak burcunda 9. Evinde yerleşmiş Pluto ile tatlı bir açı var. Öğrenim hayatın devam ediyorsa, çok güzel sınavlarını vereceğin, derslerinde başarılı olacağın bir dönem bu. Yabancı biriyle aranda kıvılcımların çakacağı günler olabilir. Oldukça değişik biriyle tanışabilirsin. Büyük bir aşk doğabilir.  Yabancı bir ülkeye gitme, belki de orada yaşama fırsatı doğabilir.


İkizler Burcu
Bu hafta Boğa burcunda, 12. evine düşen Venüs ile Balık burcunda, 10. evindeki Neptün’ün tatlı bir açısı var.  Bu hafta yardıma muhtaç kişilere yardım elini uzatıyorsun. Belki de bir arkadaşın depresyonda, ona yaşam enerjisi veriyorsun. Bu hafta romantik de bir hafta oluyor. Derin bir aşk hikayesi de yeşerebilir.  Sezgisel, yaratıcı bir işin varsa, bir sanatçıysan işlerin harika. İlhamlarını oldukça verimli bir şekilde hayata geçirebilirsin.

Daha sonra İkizler Burcunda, 1. Evinde seyreden Güneş ile  Koç burcunda 11. Evinde seyreden Uranüs arasında da tatlı bir açı var.  Özgürlüğünün tadını çıkarmak isteyeceğin birkaç gün olacak. Sosyal çevrenle bol bol kaynaşıp bu çevrede kendini çok da iyi ifade edebileceğin, liderlik yapabileceğin günler.

7 Haziran’da Merkür, 2. evinde geriliyor. 2. ev paranın, malvarlığının, özgüvenin evidir.  Merkür, senin yönetici gezegenin de aynı zamanda. Para hesabında hatalara dikkat etmelisin. Kendi değerlendirmelerindeki hatalar yüzünden biraz fazla para harcayabilirsin. Bu aralar bir şey satın alırken dikkatli olmalısın.

8 Haziran’da ise Boğa burcunda 12. evinde düşen Venüs ile Oğlak burcunda 8. Evinde yerleşmiş Pluto ile tatlı bir açı var. Çok derin duygularını tetikleyen ve dönüştürücü bir özelliği olan bir açı bu. Çok aşık olabilir misin? Bu aşk da seni evire çevire yoğuruyor olmalı. Bu gizli bir aşk sanki. Yasak bir aşk değildir umarım. Eğer konumuz aşk değilse çok fedakarlık yaptığın birkaç gün olacak. Çok sevdiğin biri için kendinden vereceğin şeyler var.


Yengeç Burcu
Bu hafta Boğa burcunda, 11. evine düşen Venüs ile Balık burcunda, 9. evindeki Neptün’ün tatlı bir açısı var.  Bu hafta yabancı biriyle, başka bir ülkeden biri ya da daha önce tanışmadığın ama benzer geçmişlere sahip olmadığın biriyle tanışıp ondan etkilenebilirsin. Bu tanışıklık sosyal çevrende cereyan ediyor. Bu kişiyle çıktığın bir seyahatte de tanışabilirsin. Oldukça egzantrik bir kişi olabilir. Çok etkilenmen garanti.

Daha sonra İkizler Burcunda, 12. evinde seyreden Güneş ile  Koç burcunda 10. Evinde seyreden Uranüs arasında da tatlı bir açı var.  12. evdeki Güneş biraz kendini saklar. Mayıs sonlarından beri biraz geride kalmaya çalışıyordun ama kariyerinde ani bir gelişme var, o da seni saklandığın yerden bir süreliğine çıkarabilir. 

7 Haziran’da Merkür, 1. evinde geriliyor. Kendini ifade etmekte güçlük çekebilirsin. Sanki istediğin kelimeleri bulamaz oldun. Nasıl göründüğüne ve nasıl anlaşıldığına çok takar oldun. Bütün bunlar senin özgüveninin farkına varman için oluyor.

8 Haziran’da ise Boğa burcunda 11. evinde düşen Venüs ile Oğlak burcunda 7. Evinde yerleşmiş Pluto ile tatlı bir açı var. 7. Evdeki Pluto ilişkilerini uzun zamandır dönüştürüyor ve değiştiriyordu. Artık ikili ilişkilere eskisi gibi yaklaşmıyorsun. Eskisinden çok farklı herşey. 11. evindeki Venüs sana sosyal çevrende gerçekleşecek yeni bir aşkın habercisi olabilir.  Plüto’nun dönüştürücü enerjisi sayesinde bu aşka yaklaşımın da çok farklı olacaktır. Aşk konularından el etek çekmişseniz sosyal çevrenizden kendine bir iş ortağı ya da yakın bir arkadaş edinebilirsin.


Aslan Burcu
Bu hafta Boğa burcunda, 10. evine düşen Venüs ile Balık burcunda, 8. evindeki Neptün’ün tatlı bir açısı var.  İş hayatınızda hayallerinin gerçekleşmesi söz konulu olabilir. Başarılı bir hafta olacak ama daha ideallerinin doğrultusunda belki de ön planda olmak yerine, bir işi başarmış olmanın hazzını duyacağın bir gelişme olabilir. Eğer bir sanatçıysan bu durum direkt büyük bir başarıya işarettir. Her iki gezegen de kendi evlerinde ve bu kadar uyumluyken başka bir şey düşünülemez.

Daha sonra İkizler Burcunda, 11. evinde seyreden Güneş ile  Koç burcunda 9. evinde seyreden Uranüs arasında da tatlı bir açı var.  Sosyal çevrene yabancı biri katılabilir ya da arkadaşlarınla beraber değişik mekanlarda toplanmaya başlayabilirsin. Arkadaşlarınla felsefi sohbetler yapacağın, bir şeyler öğretmek üzere ortamlarda bulunacağın günler.  

7 Haziran’da Merkür, 12. evinde geriliyor.  Bu günlerde bir şeylerin olmasını bekleyeceksin. Sanki her an bir haber alacaksın gibi ama ne olduğunu bir türlü anlamayacaksın. Böyle aportta bekleme modundasın. Birtakım gelişmeler arka planda oluşmaya başlıyor zaten. Bu gerileme bitince neler olduğunu anlayabilirsin. Kendini bu dünyada yapayalnız hissedebilirsin. Çeşitli pişmanlık hislerin olabilir.

8 Haziran’da ise Boğa burcunda 10. evine düşen Venüs ile Oğlak burcunda 6. evinde yerleşmiş Pluto ile tatlı bir açı var. Bu Venüs’le 8. Evdeki Neptün bağlantısı hayallerine yaklaştırmış olabilirdi. 6. Evindeki Pluto ile açısı ise bu hayallerin muhtemelen değişen bir çalışma ortamının habercisi. Günlük işlerin bile değişiyor. Ya da onları bambaşka yöntemlerle yapmaya başlıyorsun.


Başak Burcu
Bu hafta Boğa burcunda, 9. evine düşen Venüs ile Balık burcunda, 7. evindeki Neptün’ün tatlı bir açısı var. Bu da yabancı biriyle bir aşkın habercisidir. Yabancı ülkelerle iş yapıyorsan başarılı ortaklıklar kurabilirsin. Medya, yayıncılık gibi işlerle meşgulsen yaratıcılığını kullanabileceğin ortamlar olacaktır.

Daha sonra İkizler Burcunda, 10. evinde seyreden Güneş ile  Koç burcunda 8. evinde seyreden Uranüs arasında da tatlı bir açı var.  Kariyerinde ani ve iyi bir gelişme söz konusu olabilir. Bu gelişme hayatında bir devrim etkisi bile yapabilir. Jüpiter’in de kariyer evinde ilerlemesi bu konuda şansın senden yana olduğunu gösteriyor. Patronlarınla ilgili birtakım olaylara karşı aşırı bir merak da geliştirebilirsin.

7 Haziran’da Merkür, 11. evinde geriliyor.  Bu hafta aşırı yoğunluğuyla ve beklentileriyle şişmiş sosyal çevreni ve arkadaşlarını elemeye başlıyorsun. Bu kadar sosyalleşme seni bitirmemeli.

8 Haziran’da ise Boğa burcunda 9. evine düşen Venüs ile Oğlak burcunda 5. evinde yerleşmiş Pluto ile tatlı bir açı var. Gezmek, öğrenmek aşkın yaratıcılığını da iyice körüklüyor. Yabancı biriyle flörtün olabilir. Yabancı biriyle eğlenceli bir aktivitede de bir araya gelebilirsin. Eğlenceli, bol aktiviteli bir seyahat planlayabilirsin.

  
Terazi Burcu
Bu hafta Boğa burcunda, 8. evine düşen Venüs ile Balık burcunda 6. evindeki Neptün’ün tatlı bir açısı var. Başkalarına karşılıksız yardım etmek konusunda oldukça iyi niyetlisin. Ama kendini bu kadar da çok paralamasan iyi olur. Bugünlerde bu iyiliklerinin karşılığı olarak bir maddi yardım görebilirsin. Bir zor durumunda imdadına biri yetişiyor.

Daha sonra İkizler Burcunda, 9. evinde seyreden Güneş ile  Koç burcunda 7. evinde seyreden Uranüs arasında da tatlı bir açı var.  Yabancı biriyle bir aşk hikayesi gelişebilir. Yabancı bir firmayla ortak bir iş yapmanız gündeme gelebilir. Bir dostunun evlilik haberini de alabilirsin. 

7 Haziran’da Merkür, 10. evinde geriliyor. Tam da itibarımı oturttum demişken birden hakkında kötü konuşulabilecek, belki biraz yanlış anlaşılabilecek falsoların ortaya çıkıyor. Yöneticilerinle aranda birtakım anlaşmazlıkla olabilir. Bu süreçte iş değişikliği önermem. İş ara, iş görüşmeleri yap ama yeni bir işi 1 Temmuz’dan sonra kabul etmelisin. Ancak daha evvel görüşmüş olduğun bir işse kabul edebilirsin.

8 Haziran’da ise Boğa burcunda 8. evine düşen Venüs ile Oğlak burcunda 4. evinde yerleşmiş Pluto ile tatlı bir açı var. Ev almak veya ev değiştirmek istiyorsan aradığın maddi ve manevi desteği buluyorsun. Evinle ilgili bir borç, vergi, sigorta gibi bir konuda şanslı günlerdesin. Eğer senin ya da aileden birinin bir ameliyat olması gerekiyorsa çok iyi sonuç alabilirsiniz. 


Akrep Burcu
Bu hafta Boğa burcunda, 7. evine düşen Venüs ile Balık burcunda 5. evindeki Neptün’ün tatlı bir açısı var. 7. evle 5. evin teması harikadır. Ne kadar çok aşk var havada. Duygusal, sevgi ve eğlence dolu birkaç gün olacak. Takıldığın bir ilişki ciddileşebilir. 

Daha sonra İkizler burcunda, 8. evinde seyreden Güneş ile  Koç burcunda 6. evinde seyreden Uranüs arasında da tatlı bir açı var. İş arkadaşlarından birinin beklenmedik bir sorunu için yardımcı olabilirsin. Bu yardım maddi bir yardım da olabilir. Ofiste çıkan bir krize karşı oldukça serinkanlı ve hedefe odaklı bir biçimde yaklaşarak çözüyorsun.

7 Haziran’da Merkür, 9. evinde gerilemeye başlıyor.  Seyahat planlarında aksamalar olabilir. Daha önce yarıda bıraktığın bir eğitimi tamamlamak isteyebilirsin. Genel olarak hayata bakış açını, felsefeni sorguladığın günler olacak. Bir konuda fikrini eni konu değiştirmene yarayabilir. Yabancılarla ilişkili bir işin varsa aksamalar mümkün.

8 Haziran’da ise Boğa burcunda 7. evine düşen Venüs ile Oğlak burcunda 3. evinde yerleşmiş Pluto ile tatlı bir açı var. Bugün sözlerin çok etkili. Özellikle sevdiğine, sevgiline, çok sevdiğin yakınlarına söylediğin şeyler onları derinden etkileyebilir. Onunla bu samimi sohbeti yapmış olman ilişkinize de iyi gelecek. Sözlerinin adeta dönüştürücü bir etkisi var. Partnerinle beraber ortak bir proje üzerinde düşünüyorsunuz.


Yay Burcu
Bu hafta Boğa burcunda, 6. evine düşen Venüs ile Balık burcunda 4. evindeki Neptün’ün tatlı bir açısı var.  Ailenin bir ihtiyacını, bir müşkülünü hallediyorsun. Onlara hizmet etmekten büyük keyif de alıyorsun. Evinde emek harcayabilirsin ama bu biraz hoş vakit geçirmeli bir emek olacak. Büyük yorucu işler değil.

Daha sonra İkizler burcunda, 7. evinde seyreden Güneş ile  Koç burcunda 5. evinde seyreden Uranüs arasında da tatlı bir açı var. Partnerin eğlence, keyif anlayışını değiştiriyor bu günlerde. Çok mutlu bir beraberliğin, romantik günlerin içindesin. Değişik bir yatırım fırsatı ile karşı karşıyasın ve aslında bu fırsat gerçekten kaçırılmayacak bir fırsat.

7 Haziran’da Merkür, 8. evinde gerilemeye başlıyor.  Sigortanı, vergini, kredi borcunu düzenli ödediğinden emin olsan iyi olur.

8 Haziran’da ise Boğa burcunda 6. evine düşen Venüs ile Oğlak burcunda 2. evinde yerleşmiş Pluto ile tatlı bir açı var. Servisinin, emeğinin karşılığını maddi anlamda görebileceksin. Maddi bir krizini bir iş arkadaşın çözebilir. Ondan çok mantıklı yatırım tavsiyeleri alabilirsin.  Bu iş arkadaşın sana özgüven de aşılayacak.


Oğlak Burcu
Bu hafta Boğa burcunda, 5. evine düşen Venüs ile Balık burcunda 3. evindeki Neptün’ün tatlı bir açısı var.  Yakın çevrenle oldukça uyumlu, keyifli birkaç günün olacak. Belki bu yakın çevre vasıtasıyla yeni bir romantik ilişkiye de girebilirsin. Partnerini çevrene tanıtmak için de güzel günler.

Daha sonra İkizler burcunda, 6. evinde seyreden Güneş ile  Koç burcunda 4. evinde seyreden Uranüs arasında da uyumlu bir açı var. Evinde ve aile içinde aniden beliren birtakım meselelere el koyuyorsun ve bunların sorumluluğunu yüklenerek hallediyorsun. Bu konuda belki de bir yardım alıyorsun.

7 Haziran’da Merkür, 7. evinde gerilemeye başlıyor.  Partnerinle ilgili bir konuda onun hakkında yeni şeyler öğrenmeni sağlayan birtakım krizli durumlar çıkabilir. Eski bir gönül ilişkinle yeniden temasa geçebilirsin.

8 Haziran’da ise Boğa burcunda 5. evine düşen Venüs ile Oğlak burcunda 1. evinde yerleşmiş Pluto ile uyumlu bir açı var. Yeni ve derin bir romantik ilişkinin başlangıcı olabilir. Adeta mıknatıs gibi birbirinize çekildiğiniz filmlerdeki gibi başlayan bir ilişki olabilir. 7. evde gerilemeye başlayan Merkür yüzünden bu kişiyi daha önceden tanıyor olabilirsin. Belki de bitti sandığın ilişkine yeniden başlıyorsun.  Öpüşüp barışma vakti gelmiş olabilir.


Kova Burcu
Bu hafta Boğa burcunda, 4. evine düşen Venüs ile Balık burcunda 1. evindeki Neptün’ün tatlı bir açısı var.  Ev satın almak ya da değiştirmek istiyorsan bugün güzel bir gün olabilir. Çok beğendiğin bir ev fırsatı çıkabilir. Evini güzelleştirmek için de fırsatlar çıkabilir. Ailenle keyifli ve duygulu görüşmeler yaşayabilirsin.

Daha sonra İkizler burcunda, 5. evinde seyreden Güneş ile  Koç burcunda 3. evinde seyreden Uranüs arasında da uyumlu bir açı var. Çok keyifli sohbet günleri. Eğlencesi, koşuşturması bol.

7 Haziran’da Merkür, 6. evinde gerilemeye başlıyor.  İşyerinde işler karışabilir, birtakım krizler çıkabilir. Mesai arkadaşlarınla iletişim sorunları yaşayabilirsin. Bir süredir diyet-spor yapıyorsan bu konuda eski disiplinini kaybedebilirsin. Geride bıraktığını düşündüğün bir sağlık problemi yeniden nüksedebilir.

8 Haziran’da ise Boğa burcunda 4. evine düşen Venüs ile Oğlak burcunda 12. evinde yerleşmiş Pluto ile uyumlu bir açı var. Bir süredir kendini yalnız hissediyor olabilirsin. Bugünlerde ailenle hasret giderebilirsin. Biraz nostaljik günler olabilir.


Balık Burcu
Bu hafta Boğa burcunda, 3. evine düşen Venüs ile Balık burcunda 12. evindeki Neptün’ün tatlı bir açısı var.  Arkadaşların, yakın görüştüğün kişilerle aranı ısıtacak, alınganlıklarını bitirecek keyifli buluşmalar olabilir. Hep hayalini kurduğun uzaklardaki bir yere seyahat planlayabilirsin.

Daha sonra İkizler burcunda, 4. evinde seyreden Güneş ile  Koç burcunda 2. evinde seyreden Uranüs arasında da uyumlu bir açı var. Ailene beklenmedik bir para geliyor. Ev satın almak/değiştirmek/dekore etmek için güzel bir zaman. Çok güzel bir ev buluyorsun.

7 Haziran’da Merkür, 5. evinde gerilemeye başlıyor.  İçindeki yaratıcı enerji tükendi sanki. Eskisi gibi yaşam enerjin olmayabilir. Yine de yaşamdan kopma, yine eğlenmene devam et. Galerileri, müzeleri dolaş. Bu günlerde boşa kürek çekmenin de bir sebebi var. Eski bir flörtünle yeniden karşılaşabilirsin.

8 Haziran’da ise Boğa burcunda 3. evine düşen Venüs ile Oğlak burcunda 11. evinde yerleşmiş Pluto ile uyumlu bir açı var. Bugünlerde arkadaş çevrenle, sosyal çevrenle uyumun harika. Çok keyifli sohbetlerle derin dostlukların temelleri atılıyor. 





Sonraki YazıSonraki Kayıt Önceki YazıÖnceki Kayıt Ana Sayfa

0 yorum:

Yorum Gönder